140 decibelov tišine - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

140 decibelov tišine

140 decibelov tišine
 • Cena:

  20,00 €

 • ISBN:

  9789616886925

 • Avtor:

  Andrij Bečinski

 • Založba:

  Malinc

 • Prevajalec:

  Andreja Kalc

 • Datum izida:

  05.12.2020

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Andrij Bačinski je v Ukrajini dobro poznano ime sodobne mladinske književnosti. Po poklicu je sicer inženir elektrotehnike, toda od trenutka, ko je leta 2011 izšla njegova prva knjiga v seriji detektivk za mladino, se posveča predvsem pisanju. Glavni lik njegovega mladinskega romana si ni prislužil samo naziva »ukrajinski Oliver Twist«, temveč leta 2015 tudi prestižno nacionalno nagrado BBC-jeva knjiga leta, seveda v kategoriji, posvečeni mladinski književnosti

V avtomobilski nesreči mladi glasbenik Sergij iz glasbene družine ne izgubi samo staršev in sestrice, temveč tudi sluh. Naučiti se mora novega načina sporazumevanja z vrstniki v zavodu za gluhe otroke in premagati mora razočaranje in popoln obup, da ne bi težka izguba v njem povsem ubila tudi volje do življenja. Mora pa se tudi izviti iz primeža mladinske tolpe in pred najhujšim rešiti svojo novo sestrico Jarino.

Knjiga je oblikovana v skladu s kriteriji oblikovanja gradiv za bralce z disleksijo.

Mehka vezava, 15 x 21 cm, 150 strani.