Količina:

0


Znesek:

0,00

Tabelica za klavirsko harmoniko

(M I, M II in M III)

Tabelica za klavirsko harmoniko
  • Tabelica za klavirsko harmoniko
  • Redna cena:

    13,00 €

  • Popust:

    0,65 € (5%)

  • Spletna cena:

    12,35 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Harmonika je čudovito glasbilo, komaj čaka, da jo igraš! Tabelica je kot zemljevid, pomagala ti bo, da se lažje znajdeš. Učenci in ljubitelji igranja na klavirsko harmoniko se bodo odslej lažje spoprijeli z glasbilom, saj bodo nov učni pripomoček-tabelico za klavirsko harmoniko prislonili nase in ugotovili, kje se nahajajo vsi toni na harmoniki v vseh treh manualih (M I-desna roka, M II-standard bas, M III-melodični bas) in kakšen je njihov razpored.

Če bodo tabelico obrnili in postavili na notno stojalo tako, da vidijo tudi risbo otrok, ki igrajo pri izolskem svetilniku na ribiškem pomolu, jim bo pri igranju hitro jasno, katere tipke in basi so drug ob drugem, višje ali nižje. Avtorica je želela malim harmonikarjem olajšati učenje, zato je poimenovanje not istoimenskih tipk (M I) in basov (M III) pobarvala enako. Na primer: vse tipke in basi, na katerih zazveni c, so označeni z rdečo barvo, vse tipke in basi, na katerih zazveni g, so modre barve.

Tudi starejšim učencem ali ljubiteljskim izvajalcem lahko tabelica pomaga, da se lažje znajdejo na vseh treh manualih. Vsak, ki bo prijel tabelico v roke, se bo spraševal, kako je doslej sploh lahko shajal brez tega tako preprostega in priročnega pripomočka. V času pouka na daljavo bo postala nenadomestljiv pripomoček in bo olajšala razlage učiteljev in razumevanje snovi.

Tabelica je v velikosti 6x A4, zloži se na A4. Speta je s prozornim lepilnim trakom, ki ne poškoduje papirja. Na notranjem vložku v velikosti A4 je praktičen, večkratno uporaben barvni koledar vadenja.

Mehka vezava, 21 x 29,5 cm.