Srce in šport - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Srce in šport

Srce in šport
 • Redna cena:

  14,70 €

 • Popust:

  0,73 € (5%)

 • Spletna cena:

  13,97 €

 • ISBN:

  9789616476249

 • Avtor:

  Več avtorjev

 • Založba:

  Olimpijski komite Slovenije

 • Datum izida:

  20.01.2021

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Delo slovenskih avtorjev medicinske stroke je pregleden in sistematičen pregled delovanja srca športnikov. Besedilo je napisano v poljudnem jeziku in je podprto z znanstveno strokovnimi izsledki. Sestavlja ga 16 zgoščenih in preglednih poglavij, ki zadevajo celostno obremenitev vprašanja športnega srca, od anatomije in fizioloških prilagoditev na telesni napor do najpomembnejših tveganj športnega udejstvovanja za srčno-žilni sistem športnika.

Prikaže neprecenljivo pomembno vlogo sistematičnega presejalnega preventivnega pregledovanja športnikov, ki ga uveljavljamo v Sloveniji kot sistematično dejavnost. V drugem delu knjige nam avtorji na ilustrativen način predstavijo vsa bistvena bolezenska stanja, ki jih je treba poznati v povezavi srčno-žilnega sistema in telesne dejavnosti oziroma športa tudi zato, da bi lahko ustrezno reagirali in ukrepali, ko se pri določeni osebi pojavijo.

Knjigo lahko priporočamo kar najširšemu krogu bralcev, ne le vrhunskim in drugim kategoriziranim športnikom ter njihovim trenerjem, temveč tudi rekreativcem in vsem drugim, ki jih ta tema zanima.

Mehka vezava, 14,5 x 21 cm, 116 strani.