Količina:

0


Znesek:

0,00

KOMPLET: Kriminalni uspešnici (Morilski gen + Izginuli)

(Morilski gen + Izginuli)

KOMPLET: Kriminalni uspešnici (Morilski gen + Izginuli)
  • Redna cena:

    28,98 €

  • Popust:

    6,98 € (24%)

  • Spletna cena:

    22,00 €

Vsebina kompleta:

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

KNJIŽNI KOMPLET dveh napetih kriminalnih trilerjev, ki jih ne boste mogli odložiti do zadnje strani! Cena v kompletu le 22,00 eur!

VSEBINA - MORILSKI GEN:

Andy Barber je že dve desetletji pomočnik okrožnega tožilca. V sodni dvorani je deležen občudovanja. Zasebno je srečen z ljubeznima svojega življenja: ženo Laurie in najstniškim sinom Jacobom. A mirno predmestje pretrese grozljiv zločin: v bujnem parku najdejo truplo mladega fanta. Vendar to še ni vse: za umor obtožijo Andyjevega sramežljivega, vase zaprtega, skrivnostnega Jacoba. Andy verjame v sinovo nedolžnost. Kot bi verjel vsak starš. Toda pritisk je vse hujši. Dokazi so obremenjujoči. Poraja se dvom. V zakonu se začnejo pojavljati razpoke. Sosedje jih prezirajo. Sojenje za umor močno načne Andyjevo družino. To je najhujši preizkus za vsakega starša: Kako daleč si pripravljen iti, da bi zaščitil svojega otroka? 

»Izjemno močan. Šokantna razkritja jemljejo sapo.« — Lisa Gardner
»Izjemno domiselno. Ničesar ni mogoče predvideti. Vse je mogoče.« — Janet Maslin, The New York Times
»Pretresljivo. . . Landayu je uspelo napisati zgodbo, ki jo strastno požiraš vse do osupljivega konca.« — Entertainment Weekly

Mehka vezava, 12 x 19,5 cm, 468 strani.

VSEBINA - IZGINULI:

Prodajna uspešnica Washington Posta, Wall Street Journala in Amazon Charts!
Zasebna preiskovalka Jessica Shaw je vajena anonimnih prijav. A ko prejme fotografijo triletne deklice, ki so jo pred petindvajsetimi leti ugrabili v Los Angelesu, jo pretrese spoznanje, da je ta deklica ona sama. V želji po odgovorih se odpravi v mračne predele LA-ja. Ko izve, da so njeno biološko mamo umorili tisto noč, ko so njo ugrabili, se Jessica odloči, da bo prišla primeru, na katerega je policija pozabila, do dna. Da bi razrešila primer materinega umora in lastnega izginotja, mora globoko v preteklost po davno zakopane skrivnosti. Toda bolj ko prodira v globine sveta izginulih in bolj ko se bliža resnici, bolj jo ovija tesnoba in vse težje diha.

"Lisa Gray je s tem romanom kot eksplozija odjeknila v svetu literature, njena osupljiva protagonistka Jessica Shaw, ki spominja na Jacka Reacherja Leeja Childa, pa zada pošten udarec." - Robert Dugoni

Mehka vezava, 12,5 x 19,0 cm, 312 strani.