Količina:

0


Znesek:

0,00

Slečena

Slečena
  • Redna cena:

    25,00 €

  • Popust:

    1,25 € (5%)

  • Spletna cena:

    23,75 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Nataša Zupanc je izdala svojo drugo knjigo z naslovom Slečena, ki je nadaljevanje knjige Oblečena v kente. V knjigi Slečena spregovori o vrnitvi domov, na krajši obisk k svojim domačim v Slovenijo. Izkaže se, da plan o krajšem dopustu le ne bo tako enostaven. V tem času je zbolela za hudo obliko malarije in zdravniki so ji komaj rešili življenje. Kar nekaj časa se je zdravila v UKC Ljubljana, kasneje pa se je preselila k staršema, saj ni bila sposobna samostojnega življenja. Imela je težave s hojo, očmi, ledvicami in jetri.

Poleg vsega tega pa se ji je ob prihodu domov sesul orientacijski sistem, kar pomeni, da se je včasih izgubila in ni vedela, kje je. To je bilo za njo res težko obdobje tako na fizičnem kot psihičnem področju, ki pa ga je s pozitivo uspešno premagala. V vsem tem času je ostala brez denarja, a spoznala, da ima res dobre prijatelje in družino, ki so ji v teh hudih časih zelo pomagali.

Skozi zgodbo lahko vidimo njeno veliko željo po preživetju in njen pogled na svet, ki nam sporoča, da tudi, če gremo čez velike ovire v življenju, ne smemo pozabiti na vero in upanje.

Mehka vezava, 16,5 x 23 cm, 157 strani.