Količina:

0


Znesek:

0,00

Nova energija organizacije

Nova energija organizacije
 • Redna cena:

  28,50 €

 • Popust:

  1,42 € (5%)

 • Spletna cena:

  27,07 €

 • Najboljša cena* v 30 dneh: 27,07 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Uvedite potrebne spremembe in se pravočasno prilagodite pravilom novega poslovnega sveta. Knjiga združuje izvirne zamisli, primere in modele dobrih praks v ogrodje, ki vam omogoča mojstrsko obvladovanje umetnosti vnosa novih energij, prodornega poslovanja in uresničevanja pozitivnih sprememb v organizaciji. Vnesite novo energijo v vaše poslovanje, vodstvo, zaposlene in organizacijo. Knjiga razkriva model vodenja, z uporabo katerega boste lahko vizualizirali prihodnost vaše organizacije, privabili predane posameznike za uspešno uresničevanje te vizije in povečali učinkovitost timov, ki bodo sledili vašim sanjam.

Knjiga 'Nova energija organizacije' ponuja živahno in energetsko soočanje s poslovnim svetom današnjega in jutrišnjega dne. Na edinstven in prodoren način pojasnjuje, zakaj morate upravljati organizacijske spremembe in kako jih izvajate. Knjiga nudi izviren praktični pristop pri spreminjanju zamisli v dejanja in uresničevanju pravih sprememb. Avtorja združujeta zamisli, primere, modele in poslovne zglede, ki temeljijo na praktičnih izkušnjah s posamezniki in z organizacijami ter raziskovanju dinamičnih in energiziranih povezav med potrebami po spremembah in načini njihovega uvajanja.

Knjiga je rezultat strokovnega dela avtorjev s skupino izvršnih direktorjev, na podlagi katerega je nastalo več kot dvesto poslovnih projektov, skupno pa je bilo prihranjenih in ustvarjenih več kot dvesto petdeset milijonov evrov. Na tej podlagi sta avtorja sestavila lasten prodoren načrt za vnos novih energij v vašo organizacijo. Knjiga je razdeljena na dva medsebojno povezana dela. Prvi del pojasnjuje strateški vidik in je usmerjen k vprašanjem. Gre za tista vprašanja, ki si jih morate zastaviti, da bi lahko v prihodnosti vnašali novo energijo.
 • Zakaj je vodenje ključnega pomena pri omogočanju sprememb v podjetju?
 • Zakaj upravljanje ni več dovolj?
 • Zakaj zgolj dejstvo, da boste delali bolje kot ste delali kdaj koli doslej, še ne pomeni, da vam bo na ta način zagotovljena prihodnost?
 • Zakaj talentirani ljudje, ki si jih organizacije prizadevajo pridobiti, zahtevajo veliko več od svojih vodij?
 • Zakaj se vodenje, ki je napolnjeno z novo energijo, razvija kot ključni dejavnik razlikovanja med krivuljami rasti, ki se obračajo navzdol, in krivuljami rasti, ki se napolnjene z novo energijo nenehno vzpenjajo navzgor?
Drugi del knjige se dotika vprašanja udejanjanja sprememb v praksi organizacij. Vključuje revolucionarni tridimenzionalni model vodenja in doseganja sprememb ter nudi odgovore na vrsto ključnih vprašanj.
 • Kako vsakodnevne aktivnosti vodij vplivajo na doseganje ciljev organizacije?
 • Kako ukrepi vodij vplivajo na sodelovanje ljudi, ki želijo pomembno prispevati k razvoju organizacije?
 • Kako lahko vodje preverijo, ali so bile zahteve tudi uresničene, in to vedno znova?
 • Kako vodje zagotovijo varno prihodnost podjetja in njegovo sposobnost nenehnega inoviranja, namesto da zgolj vzdržujejo podjetje?
Bistvo je torej, kako vodje dosegajo spremembe. Ta del knjige je praktično usmerjen. Predstavlja niz orodij, ki ga sestavljajo zamisli, ukrepi, predlogi, izkušnje dobrih in slabih praks ter obilo praktičnih primerov, kako vodje pristopajo k vsakodnevni realnosti z namenom, da bi dosegli prave spremembe in zagotovili uspeh.

Trda vezava, 15,0 x 23,0 cm, 232 strani.