Količina:

0


Znesek:

0,00

Kako upravljam s svojim časom

30 minut za vodenje

Kako upravljam s svojim časom
  • Redna cena:

    14,99 €

  • Popust:

    0,75 € (5%)

  • Spletna cena:

    14,24 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Prevzemite nadzor nad porabo svojega časa. Upravljanje s časom nudi širok nabor poslovnih tehnik in pristopov, ki ne omogočajo le nadzora nad porabo časa in osredotočenosti na najbolj pomembna in nujna dela, temveč ustvarjajo tudi načrtno usmerjeno pot do želenih rezultatov v poklicnem in zasebnem življenju. Pridobite veščine učinkovitega in kakovostnega upravljanja s svojim časom. Upravljanje s časom vključuje oblikovanje ciljev, določanje prioritet, sistematično načrtovanje in organiziranje del, terminsko razporejanje, spremljanje učinkovitosti, nadzor nad porabo časa, analiziranje ustvarjanja nove vrednosti, odpravljanje prekinitev in povečanje izkoristka časa.

59 strani, 12,5 x 17,5 cm, mehka vezava.

VEČ O KNJIGI:
Žepni priročnik celovito predstavlja veščine upravljanja s časom, s pomočjo katerih lahko bolje načrtujemo in organiziramo svoje delovne obveznosti, povečamo svojo učinkovitost in uspešnost pri delu ter prihranimo čas in povečamo dobičkonosnost poslovanja. S pomočjo upravljanja s časom pridobimo širok nabor poslovnih tehnik in pristopov, ki ne omogočajo le nadzora nad porabo časa in osredotočenosti na pomembna in nujna dela, temveč nam v končni posledici ustvarjajo načrtno usmerjeno pot do želenih ciljev.

Veščina kakovostnega in učinkovitega upravljanja s časom vključuje zlasti jasno določanje ciljev in želenih rezultatov, natančno določanje prioritet, sistematično načrtovanje del, nalog in aktivnosti, načrtno terminsko razporejanje opravil, organiziranje in vodenje izvajanja aktivnosti, del in nalog, spremljanje uspešnosti in učinkovitosti, nadzorovanje porabe časa, analiziranje ustvarjanja dodane vrednosti glede na čas, sprotno odpravljanje prekinitev in motenj pri delu ter stalno izboljševanje upravljanja s svojim časom. Knjiga je namenjena zlasti direktorjem, menedžerjem, podjetnikom, vodjem na vseh nivojih vodenja v podjetjih in drugih organizacijah, kadrovikom, predavateljem in študentom ter vsem zaposlenim, ki se pri svojem delu in na delovnem mestu soočajo s pomanjkanjem časa in z izzivi bolj učinkovitega časovnega upravljanja.