Količina:

0


Znesek:

0,00

Kako ocenjujem zaposlene

30 minut za vodenje

Kako ocenjujem zaposlene
  • Redna cena:

    12,99 €

  • Popust:

    0,65 € (5%)

  • Spletna cena:

    12,34 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Poslovni priročnik predstavlja sistem ocenjevanja vseh zaposlenih, tako s strani neposrednih vodij kot sodelavcev in tudi samoocenjevanja. Priročnik vsebuje celovito metodologijo ocenjevanja, vključno z ocenjevalnim listom, potekom ocenjevalnega razgovora, normativno ureditvijo v organizaciji in pripravo akcijskih načrtov z ukrepi na podlagi rezultatov ocenjevanja.

Izkoristite prednosti sistematičnega ocenjevanja v organizaciji. Sistem ocenjevanja zaposlenih omogoča redno preverjanje dejavnikov uspešnosti in učinkovitosti, analitično vrednotenje vplivov na ustvarjanje dodane vrednosti, transparentno upravljanje zaposlenih in enostavnejše doseganje želenega razvoja na ravni celotne organizacije.

Spoznajte koncept pravilnega in kakovostnega ocenjevanja zaposlenih. Sistem ocenjevanja zaposlenih vključuje celovito ocenitev posameznikov s strani vodij, sodelavcev, podrejenih in samoocenitev. Skupaj z ocenjevalnim razgovorom in akcijskim načrtom ukrepov omogoča permanentno izboljševanje delovnih rezultatov, načinov opravljanja del in nalog, kompetenc in osebnostnih lastnosti ter sposobnosti vsakega posameznika.

Mehka vezava, 12,5 x 17,5 cm, 41 strani.