Količina:

0


Znesek:

0,00

Kako izvedem letni razgovor

30 minut za vodenje

Kako izvedem letni razgovor
  • Redna cena:

    12,99 €

  • Popust:

    0,65 € (5%)

  • Spletna cena:

    12,34 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Spoznajte prednosti, cilje in učinke rednih letnih razgovorov. Letni razgovori so eno izmed najbolj uporabnih in pomembnih orodij sodobnega vodenja. Odlikuje jih praktičnost, enostavnost in visoka učinkovitost.

Pridobite potrebna znanja in veščine za uspešno izvajanje letnih razgovorov v praksi. Priročnik vsebuje postopek hitrega in uspešnega uvajanja v prakso, strukturo in potek letnih razgovorov, način komuniciranja med razgovorom, navodila za pripravo na razgovor, smernice za dokumentiranje razgovora in še veliko drugih praktičnih nasvetov in smernic.

Izkoristite rezultate letnih razgovorov pri upravljanju zaposlenih in vodenju organizacije. Z uporabo letnih razgovorov lahko pridobimo veliko več, kot pa pri uporabi drugih mehkih orodij vodenja.

Mehka vezava, 12,5 x 17,5 cm, 47 strani.

VEČ O KNJIGI:

Redni letni razgovori so eno izmed najbolj uporabnih in pomembnih orodij sodobnega vodenja, obenem pa so tudi izjemno enostavni in priročni za uporabo. Njihova odlika je tudi v tem, da jih z nekaj napotki lahko povsem samostojno uvedemo in da so stroški njihovega uvajanja in izvedbe zelo nizki. Tudi dosedanje praktične izkušnje organizacij so na tem področju nadpovprečno dobre in priljubljenost letnih razgovorov je vedno večja. Zato si danes skoraj ne moremo predstavljati organizacije, ki ne bi imela sistema letnih razgovorov, se pripravljala na njihovo uvajanje ali pa razmišljala o njihovi uvedbi.

V priročniku bomo našli vse, kar potrebujemo za samostojno in uspešno uvedbo rednih letnih razgovorov v organizacijo. Pridobili bomo temeljna znanja o tovrstnih razgovorih, spoznali cilje in prednosti njihovega izvajanja, postopek hitrega in učinkovitega uvajanja, načrt uvajanja razgovorov, način komuniciranja med samim razgovorom, celostno strukturo in potek razgovora, navodila za pripravo na razgovor, smernice za dokumentiranje razgovora in še veliko drugih nasvetov, smernic ter navodil.

Priročnik odlikuje, tako kot celotno zbirko knjižic '30 minut za vodenje', jedrnatost, enostavnost za uporabo, razumljivost in praktičnost. Gre namreč za odziv na potrebe vodij po vedno širših znanjih in veščinah, za pridobivanje katerih imajo na voljo vedno manj časa. Obenem pa gre tudi za odziv na dejstvo, da projekti uvajanja novih orodij s strani zunanjih izvajalcev največkrat preveč obremenijo organizacijo, tako časovno kot finančno. Zato se organizacije vedno pogosteje odločajo za samostojno izvedbo tovrstnih projektov, za kar pa seveda potrebujemo znanja in usmeritve.

Knjiga je namenjena direktorjem, menedžerjem, vodjem, koordinatorjem letnih razgovorov v organizacijah, kadrovikom in drugim uporabnikom.