Količina:

0


Znesek:

0,00

Upravljajmo organizacijsko kulturo in klimo

Upravljajmo organizacijsko kulturo in klimo
  • Redna cena:

    20,00 €

  • Popust:

    1,00 € (5%)

  • Spletna cena:

    19,00 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Začnite načrtno usmerjati kulturo in klimo ter ne dopustite, da bi le-ti nenadzorovani upravljali z zaposlenimi in organizacijo kot celoto. Celostno upravljanje, učinkovito merjenje in uspešen razvoj spodbudne organizacijske kulture in klime. 

Razvijte kulturo in klimo odličnosti, ki bosta spodbujali rast, razvoj in stalno izboljševanje. Izboljševanje vseh dimenzij kulture in klime, od vodenja, doseganja uspešnosti in učinkovitosti, razumevanja strategije, komuniciranja, pa vse do izobraževanja, kvalitete dela, informiranosti, participiranja, organiziranja, delovne prizadevnosti, medosebnih odnosov, nagrajevanja in inovativnosti.

Vse na enem mestu za uspešno izvedbo projekta upravljanja korporativne kulture in klime. Praktični nasveti, metodologija, interni akt, model usposabljanja in še veliko več za upravljanje kulture in klime v vaši organizaciji.

Mehka vezava, 16,5 x 23,5 cm, 141 strani.

VEČ O KNJIGI: 
 
Priročnik »Upravljajmo organizacijsko kulturo in klimo«, ki predstavlja novo delo v zbirki »Managerjeva orodja«, nam na enostaven način razkrije vse, kar moramo vedeti za uspešno in učinkovito ter celostno upravljanje organizacijske kulture in klime. Preko posameznih vsebin knjige bomo spoznali, kaj sploh sta kultura in klima v organizacijah, kakšen je njun namen, katere funkcije opravljata, kako se razvijata, kakšni sta nova kultura in klima, katere dimenzije sestavljajo kulturo in klimo, kako ju lahko kvalitetno izmerimo, kako spreminjamo organizacijsko kulturo in klimo, s katerimi ukrepi vzpostavimo spodbudno kulturo in klimo, kako uspešno izvedemo celosten projekt upravljanja kulture in klime v organizaciji ter še veliko več.
 
Korporativna kultura in klima predstavljata organizacijska dejavnika, ki sta najbolj neposredno povezana z vsemi ostalimi elementi organizacije in njenim okoljem ter vsemi posamezniki v sistemu. Popolnoma vsaka aktivnost, sprememba ali vedenje se namreč odražajo tudi na kulturi in klimi ter vsaka sprememba kulture in klime povzroči spremembe na vseh ostalih področjih v organizaciji. Zato tudi ni pretirana trditev, da bomo z načrtnim upravljanjem organizacijske kulture in klime lahko še največ naredili tako za celotno organizacijo kot za vse zaposlene.
 
Knjiga je prvenstveno namenjena vsem vodjem, ki morajo pomemben del svojega časa nameniti tudi skrbi za razvoj in usmerjanje kulture in klime v želeno smer. Prav tako je knjiga namenjena vsem tistim, ki se ukvarjajo z upravljanjem zaposlenih, z managementom človeškega kapitala in človeških virov, saj so le-ti ključni koordinatorji celostnega upravljanja kulture in klime v organizacijah. Tako bo knjiga lahko odličen praktičen pripomoček ne le na mizi vsakega managerja ali vodje, temveč tudi kadrovika, organizatorja, pooblaščenca za kakovost, managerja človeških virov, pa tudi podjetnika, javnega uslužbenca in nenazadnje tudi vseh zaposlenih, saj ravno slednji najpogosteje narekujejo prevladujočo obliko kulture in klime. Knjiga bo koristen pripomoček tudi študentom dodiplomskega in podiplomskega študija, ki se pri študiju srečujejo s področji upravljanja organizacijske kulture in klime.