Količina:

0


Znesek:

0,00

Recite ne mesu

Recite ne mesu
  • Redna cena:

    6,90 €

  • Popust:

    0,34 € (5%)

  • Spletna cena:

    6,55 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Preprosti nasveti in enostavni recepti za izločitev živalskih izdelkov. Svojo prehrano lahko pozitivno spremenite brez radikalnega spreminjanja svojega življenjskega sloga. Še vedno lahko jeste okusno, hranljivo hrano, ne da bi se vam zdelo, da karkoli zamujate. Ta praktična knjiga je polna prehranskih nasvetov, trikov za preminjanje življenjskega sloga in okusnih receptov za brezmesne jedi, ki bodo olajšali vaše prve korake na tej poti sprememb.

Še nikoli ni bilo lažje zmanjšati količine mesa in rib, ki jih zaužijete. In še nikoli ni bilo pomembneje, da to storite. Dnevi pohanega sira in omejenih menijev so mimo. živimo v času razcveta brezmesne prehrane, blagoslovljenem z mnoštvom mesnih nadomestkov ki jih lahko kupimo v supermarketih in naročimo' v vegetarijanskih restavracijah.

Svet se je spremenil in z njim tudi način, kako proizvajamo meso. Hrane več ne lovimo in tudi kmetuje se več ne na lokalni ravni. živinoreja je postala globalni posel in njena potrošnja je ogromna; golta zemljo in vodo ter proizvaja ogromne količine toplogrednih plinov, kar resno obremenjuje naše okolje.

Združeni narodi so napovedali, da bo svetovno prebivalstvo do leta 2050 naraslo na 9 milijard in da bomo potrebovali sredstva, vredna treh planetov, da bi ohranili naš trenutni življenjski slog. Zaradi velikega tehnološkega napredka Pri proizvodnji hrane, vključno z zmožnostjo ustvarjanja alternativnih mesnih izdelkov, ki so videti kot in imajo okus po živalskem mesu, mnogi ljudje menijo, da ubijanje živali zaradi hrane ni etično sprejemljivo.

Mehka vezava, 10,8 x 14,8 cm, 127 strani.