Recite ne odpadkom - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Recite ne odpadkom

Recite ne odpadkom
 • Redna cena:

  6,90 €

 • Popust:

  0,34 € (5%)

 • Spletna cena:

  6,55 €

 • ISBN:

  9789619521809

 • Avtor:

  Harriet Dyer

 • Založba:

  Lingea

 • Datum izida:

  11.02.2021

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

101 enostaven način za ustvarjanje manj odpadkov. Pozitivne spremembe lahko uvedete brez radikalnega spreminjanja svojega življenjskega sloga. V tej praktični knjigi najdete nasvete za zmanjšanje količine odpadkov, vključno s tem, kako porabiti manj nepotrebne embalaže, predelati in reciklirati stare predmete, ki jih že imate doma, in drastično omejiti hrano, ki jo vržete proč. S 101 enostavnim načinom za ustvarjanje manj odpadkov bo tako vaš prvi korak še enostavnejši.

Naš planet zaradi odpadkov poka po šivih. Naša odlagališča so polna in območja prelepe zemlje in oceanov preplavljajo smrdljive smeti. Vse prepogosto videvamo slike trupel želv, ovitih v plastiko, ali ptičjih želodcev, polnih neprebavljivih embalaž in odpadkov, ki jih proizvedemo ljudje. Dobra novica je, da lahko glede tega nekaj naredi vsak - in ni tako težko začeti!
Ta knjiga vam bo pomagala zmanjšati odpadke na vseh področjih svojega življenja, korak za korakom. V njej boste našli 101 majhno spremembo, s katero lahko močno vplivate na svet okrog sebe. Zmanjševati lahko začnete odpadke, ki jih ustvarjate sami, in tako svet spreminjati malo po malo. Izberite eno od sprememb in jo izvajajte teden dni.

Če vam bo všeč, poskusite vztrajati ves mesec ali pa tej spremembi dodajte še eno. Uspešno spopadanje s prekomerno proizvodnjo odpadkov temelji na treh glavnih načelih recikliranja: zmanjšanje, ponovna uporaba in recikliranje. To ne pomeni, da zaradi tega ne smete več ničesar posedovati! Namesto tega raje zagotovite, da izdelki, ki jih kupite, ustvarijo malo odpadkov in so trpežni, se lahko popravijo ali po prvotni uporabi uporabijo za drug namen.

Ta knjiga vam bo pokazala, kako sprejemati boljše odločitve pri nakupovanju, in vas vodila skozi najboljše tehnike za osvežitev in izboljšanje predmetov, ki ne dišijo več po novem. Ob koncu vsakega nasveta vas čakajo dodatne informacije, s katerimi se boste lažje odločili, ali je prav ta metoda zmanjševanja odpadkov najprimernejša za vaš življenjski slog.

Mehka vezava, 10,8 x 14,8 cm, 127 strani.