Količina:

0


Znesek:

0,00

Preobrazba - Pot do samozavesti

Preobrazba - Pot do samozavesti
  • Redna cena:

    32,54 €

  • Popust:

    1,63 € (5%)

  • Spletna cena:

    30,91 €

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjiga Preobrazba pot do samozavesti vam bo pomagala razumeti osnovne principe uspešnega in srečnega življenja ter pokazala pot do samozavesti. Več kot petnajst let izkušenj in preko deset tisoč ljudi, predvsem žensk, ki jim je pomagala do preobrazbe, jo je navdihnilo, da zgodbe, ki jih piše življenje, strne v knjigo. Skozi zbirko resničnih prigod boste lahko spoznali, kako preprosta sta tako notranja kot zunanja preobrazba človeka.

V knjigi boste lahko našli navdih in spoznali:- kako postati bolj samozavestna in srečna ženska,
- kako premagati ovire in
- kako lahko ženska uspe tudi na poslovni poti ter
- kako zaživeti v vsej svoji ženski lepoti.

Trda vezava, 14,6 x 20,9 cm, 220 strani.

O KNJIGI SO DEJALI:"Ko sem začela brati knjigo, nisem mogla več vstran. Je nadvse navdihujoča in prinaša svežino ter drugačnost. V njej je veliko osebnih zgodb, ki motivirajo, navdihujejo, dajejo upanje. Iz knjige veje, da je vse mogoče, da ni nič nemogoče. Tvoja zgodba bo vzor marsikateri ženski, ki ne upa stopiti iz rutine vsakdana. Takšne knjige rabimo, ker je napisana na preprost in razumevajoč način, vendar ima vse, kar je treba. Predvsem pa jo je napisalo življenje. Nekdo je že prehodil to pot, doživljal vzpone in padce, sledil svojim sanjam in ciljem, tudi, ko je to izgledalo težko in nemogoče, nekdo deli z nami svoje izkušnje in osebno rast in to bo marsikateri ženski, ki je še na začetku svoje poti, zelo pomagalo in jo motiviralo, da bo tudi ona sledila svojim sanjam in ciljem." - Olga

"Krasne zgodbe, ki jih povezuje avtorica. Vsaka ženska je na svoj način skreirala in še vedno kreira svoje življenje. Ene bolj, druge manj vidijo in izkoristijo priložnosti, ki jih prinaša življenje." - Renata K.

"Zgodbe so res ganljive. Dajo misliti in vmes tudi zajočem. Različne ženske, ki so na podoben način prišle do svojega uspeha, kar potrjuje, da se vse da. Knjiga je v meni vzbudila čustva hvaležnosti, me pomirila, dobila pa sem tudi novo motivacijo in voljo za svoje cilje." - Aleksandra Z.

"Knjiga je super! Opisuje življenjske izkušnje žensk in s tem nam kot bralcem poudari, kaj v življenju v resnici šteje oziroma kako lahko ena beseda ali dejanje vodi v popolno preobrazbo življenja." - Pola M.

O AVTORICI:Že od ranega otroštva pomagam ženskam do zunanje preobrazbe, zadnjih 16 let pa tudi do notranje in poslovne preobrazbe. V tem času sem pot do samozavesti pokazala preko 10.000 ženskam, s katerimi so smo se tako ali drugače srečale na življenjski poti. Najbolj sem hvaležna, ko spremljam žensko, ki z mojo pomočjo v sebi najde čar ženske energije in se iz sive plašne miške preobrazi v samozavestno uspešno žensko. Danes sem neizmerno hvaležna, da sem že vrsto let zapored na vrhu Oriflame Slovenija po uspešnem delu in da imam okoli sebe izjemno ekipo sodelavk, ki so se nekega dne odločile, postavile sebe na prvo mesto, spremenile svoja življenja in danes živijo svoje vrednote, so uspešne v poslu, ki ga po svoji meri prilagajajo sebi in svoji družini. Vedno pa ni bilo tako …

Ko se danes ozrem nazaj, ne bi nič spremenila. Verjamem, da se je vse v mojem življenju zgodilo zame in z namenom. In enako verjamem, da se vse v vašem življenju dogaja za vas in z namenom. Od vas pa je odvisno, kakšen pomen boste pripisali dogodkom v življenju in kdaj boste nek dogodek izkoristili kot priložnost za nov začetek boljšega in lepšega življenja. Vera, hvaležnost in brezpogojna ljubezen naj vas spremljajo na vaši poti.