Vselej v mojih mislih - MV, Lucky Harbor 8 - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Vselej v mojih mislih - MV

Lucky Harbor 8

Vselej v mojih mislih - MV
 • Redna cena:

  13,95 €

 • Popust:

  2,96 € (21%)

 • Spletna cena:

  10,99 €

 • ISBN:

  9789617106831

 • Avtor:

  Jill Shalvis

 • Založba:

  Hiša knjig

 • Prevajalec:

  Ljubica Karim Rodošek

 • Datum izida:

  22.06.2021

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Leah Sullivan, obremenjena s tem, da ničesar v življenju ne izpelje do konca, po nastopu v resničnostnem kuharskem šovu potrebuje nekaj, da si bo dokazala nasprotno. Ko se vrne domov v Lucky Harbor, skuša razveseliti hudo bolno mamo svojega najboljšega prijatelja Jacka tako, da ji zaupa, da je njuno prijateljstvo z Jackom preraslo v nekaj več. A kaj, ko kmalu pretvarjanje v izkazovanju vroče in strastne ljubezni s popolnim gasilcem postane precej naporno ...

Jacku takšna zveza brez obveznosti zelo odgovarja – tako se izogne morebitnemu tveganju, da mu bo zlomila srce. Znova. V tej svoji »samo prijatelja« zvezi imata jasno določena pravila, ki jih dosledno kršita. Jack pa medtem hrepeni, da bi ta zveza dejansko prerasla v nekaj resnejšega in trajnejšega. Ali se najboljša prijatelja predobro poznata, da bi tvegala in se zaljubila? Ali jima bo uspelo priti do spoznanja, kaj si dejansko želita biti: prijatelja ali par?

Mehka vezava, 12,5 x 19,0 cm, 372 strani.

O ROMANU SO DEJALI:
»Shalvisova svoji priljubljeni seriji Lucky Harbor dodaja še eno vročo in drzno zgodbo. Ljubitelji sodobnih romanc je bodo nadvse veseli.« – Booklist
»Če želite duhovito, vročo in neodložljivo ljubezensko zgodbo, računajte na Jill Shalvis.« – Robyn Carr