Količina:

0


Znesek:

0,00

Zgodbe upanja - TV

Iskanje navdiha v vsakdanjih življenjih

Zgodbe upanja - TV
  • Redna cena:

    32,90 €

  • Popust:

    16,45 € (50%)

  • Spletna cena:

    16,45 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Nova knjiga avtorice uspešnic Tetovator iz Auschwitza in Cilkina pot. Tetovator iz Auschwitza je ena najbolj prodajanih knjig 21. stoletja. Zdaj Heather Morris predstavlja navdihujoč priročnik za življenje z vrsto zgodb o neverjetnih ljudeh, ki jih je srečala, o neverjetnih dogodkih, ki so jih delili z njo, in naukih, ki jih vsem nam prinašajo te zgodbe.

V Zgodbah upanja Heather razišče svoj neverjetni dar za poslušanje – veščino, ki jo je uporabila, ko je spoznala Laleta Sokolova, tetovatorja iz Auschwitza. Prav zaradi tega daru ji je Lale namreč zaupal svojo zgodbo, ona pa jo je zapisala v romanu, ki je postal svetovna uspešnica in ki mu je sledil enako uspešen roman Cilkina pot. Zdaj z nami deli svojo zgodbo o tem, kako senaučiti poslušati.

Heather je odrasla na kmetiji na novozelandskem podeželju. Na poti iz šole je obiskovala pradedka in poslušala o njegovih izkušnjah iz vojne – to so bile zgodbe, ki jih je povedal le Heather. Še zelo mlada je ugotovila, da bodo ljudje z njo delili najbolj intimne osebne zgodbe, če jih bo poslušala. Preberite mnenja o knjigi na portalu Goodreads >>

Trda vezava, 14 x 21,5 cm, 252 strani.