Zgodbe upanja - MV (prednaročilo), Iskanje navdiha v vsakdanjih življenjih - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Zgodbe upanja - MV (prednaročilo)

Iskanje navdiha v vsakdanjih življenjih

Zgodbe upanja - MV (prednaročilo)
 • Redna cena:

  12,95 €

 • Popust:

  2,59 € (20%)

 • Spletna cena:

  10,36 €

 • ISBN:

  9789617133035

 • Avtor:

  Heather Morris

 • Založba:

  HIša knjig

 • Prevajalec:

  Ljubica Karim Rodošek

 • Datum izida:

  29.07.2021

Dobava: prednaročilo

Dodaj v košarico

Opis izdelka

PREDNAROČILO -20% velja le do datuma izida! Po oddanem naročilu vam bomo na e-mail poslali predračun za knjige po prednaročniški ceni. Predračun mora biti poravnanan pred izidom knjig oz. najkasneje do 28. julija, da vam lahko upoštevamo 20% popust!

Nova knjiga avtorice uspešnic Tetovator iz Auschwitza in Cilkina pot. Tetovator iz Auschwitza je ena najbolj prodajanih knjig 21. stoletja. Zdaj Heather Morris predstavlja navdihujoč priročnik za življenje z vrsto zgodb o neverjetnih ljudeh, ki jih je srečala, o neverjetnih dogodkih, ki so jih delili z njo, in naukih, ki jih vsem nam prinašajo te zgodbe.

V Zgodbah upanja Heather razišče svoj neverjetni dar za poslušanje – veščino, ki jo je uporabila, ko je spoznala Laleta Sokolova, tetovatorja iz Auschwitza. Prav zaradi tega daru ji je Lale namreč zaupal svojo zgodbo, ona pa jo je zapisala v romanu, ki je postal svetovna uspešnica in ki mu je sledil enako uspešen roman Cilkina pot. Zdaj z nami deli svojo zgodbo o tem, kako senaučiti poslušati.

Heather je odrasla na kmetiji na novozelandskem podeželju. Na poti iz šole je obiskovala pradedka in poslušala o njegovih izkušnjah iz vojne – to so bile zgodbe, ki jih je povedal le Heather. Še zelo mlada je ugotovila, da bodo ljudje z njo delili najbolj intimne osebne zgodbe, če jih bo poslušala. Preberite mnenja o knjigi na portalu Goodreads >>

Mehka vezava, 12,5 x 19,0 cm, 252 strani.