Količina:

0


Znesek:

0,00

Akrobati

Akrobati
  • Redna cena:

    19,90 €

  • Popust:

    1,00 € (5%)

  • Spletna cena:

    18,91 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

O Dewesoftu, Katapultu in podjetništvu skozi oči dr. Jureta Kneza. Knjiga za tiste, ki ste malo drugačni. Ki izstopate iz povprečja. Ki ste dostikrat nerazumljeni. Vizionarji. Geniji. Posebneži.Morda za koga čudni ali vsaj nenavadni. Tisti, ki vas povsem ustaljene in povprečne poti ne zanimajo. Ker ravno to so ljudje, ki na koncu pustijo močan pečat na tem svetu.

Dr. Jure Knez, oče štirih otrok, ljubitelj feratanja, vizionar in večinski lastnik podjetja Dewesoft d.o.o. s knjigo daje vpogled v razvoj uspešnega podjetja. "Živa" knjiga je opremljena z barvnimi fotografijami in s QR kodami, ki vodijo do video vsebin. Tako lahko zares dobite vpogled v življenje uspešnega podjetnika, kot je dr. Jure Knez.

“Če bi imel pred sabo akrobatsko in jadralno letalo – v katerega bi se raje usedel? Večina si želi jadralnega, torej jasna navodila, znane poti brez velikih pretresov. Nekaj pa nas je takšnih, ki se nam utečene poti ne zdijo zanimive, ki si z vedno novimi izzivi želimo preizkušati svoje meje. To smo tisti, ki bi se brez pomisleka usedli v akrobatsko letalo, ker vemo, kako noro uživaška je lahko ta vožnja. AKROBATI.”

V knjigi AKROBATI boste spoznali:
kaj so ključne lastnosti za uspeh v poslu,
test “rdeče tipke”,
kaj so tri budistična vodila za srečno življenje,
kako se naredi finančni načrt podjetja,
kako so lahko zaposleni Dewesofta tudi solastniki podjetja,
kako biti drugačen od množice, drugačen od konkurence,
zakaj so akrobati dostikrat tudi sami,

Broširana vezava, 21 x 14,7 cm, 216 strani.