Količina:

0


Znesek:

0,00

Samo ljubezen - TV

ZBIRKA GREEN MOUNTAIN, 5. knjiga

Samo ljubezen - TV
  • Redna cena:

    34,90 €

  • Popust:

    17,45 € (50%)

  • Spletna cena:

    17,45 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 17,45 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Ella Abbott je že dolgo skrivaj zaljubljena v Gavina Guthrieja. Nekaj njunih nedavnih srečanj je njena čustva le še okrepilo, še posebej poljub, ki sta si ga izmenjala na poroki njene sestre. Elli je vseeno, da Gavin trenutno ni v najboljši koži. Sam trdi, da z njim ne more gojiti upanja na prihodnost, saj ji nima česa ponuditi. Toda Elli je mar le za ljubezen, ki jo čuti do njega.

Odkar je Gavin izgubil brata, je minilo že dolgih sedem let. Nekako mu je uspelo nadzorovati čustva in živeti dalje, nato pa je umrl bratov ljubljeni pes, njegova vdova pa se je na novo poročila. Od tedaj pije in se pretepa, bil pa je celo aretiran. Zdi se, da duhovi preteklosti izginejo le, kadar je ob njem Ella.

Gavin ve, da ne bi bilo prav, da bi v svojo temo potegnil še Ello, toda ko se sama nenehno vrača v njegovo življenje, mu preprosto ne preostane drugega, kot da ji dopusti, da mu pomaga zaceliti njegovo zlomljeno srce.

"Marie zna zgodbo resnično povedati tako, da te knjiga posrka vase in te nikoli več ne izpusti – niti ko prideš do zadnje strani." – Guilty Pleasures

Trda vezava, 13,5 x 21,0 cm, 412 strani.