Nick Cave – Mercy on Me - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Nick Cave – Mercy on Me

Nick Cave – Mercy on Me
 • Redna cena:

  27,90 €

 • Popust:

  1,39 € (5%)

 • Spletna cena:

  26,50 €

 • ISBN:

  9789616468923

 • Avtor:

  Kleist, Reinhard

 • Založba:

  Mojca Kranjc

 • Prevajalec:

  V.B.Z. Ljubljana

 • Datum izida:

  10.04.2018

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

'Nick Cave: Mercy on Me' je Kleistova najnovejša stvaritev, ki je v originalu izšla konec avgusta 2016 in si takoj nabrala širok nabor navdušenih odzivov. Kleist namreč v samosvojem biografskem grafičnem romanu ponuja vrtoglav vpogled v življenje in ustvarjanje avstralskega rokerskega velikana. Pri čemer se zdi, kot da tokrat še globje in še bolj suvereno zareže v biografski material, kajti tako na ravni grafičnega upodabljanja kot na ravni naracije, ki je premišljeno nelinearna, pred bralci nastaja skrajno intimen glas Nicka Cavea, ki skozi dialog s svojimi fiktivnimi figurami – odlična Kleistova avtorska domislica – kakršne je ustvaril tekom štiridesetletnega vsestranskega ustvarjanja, o samem sebi govori na način, ki ga je zmožen zgolj on: Nick Cave.

“Reinhard Kleist, mojster stripa in ustvarjalec mitov, je znova odpihnil konvencije grafičnega romanopisja. Pripravil je zastrahujočo kombinacijo Cavevovih pesmi, biografskih pol resnic, dovršene fabulacije in ustvaril kompleksno, sproščujočo ter popolnoma bizarno potovanje v Cavov svet. Zagotovo bližje resnici kot katerakoli biografija!” (Nick Cave)

Mehka vezava, 15,5 x 23,5 cm, 328 strani.

O AVTORJU:

Reinhard Kleist (1970) je v Berlinu stacioniran ilustrator in ustvarjalec stripov ter grafičnih romanov. Kleistovo delo je prepoznavno predvsem po njegovem specifičnem fiktivno-biografskem upodabljanju znanih oseb iz sveta politike in popularne kulture, od Castra do Johnnya Casha. Med drugim je dobitnik številnih mednarodnih nagrad, predvsem za biografski portret Johnny Cash: I See A Darkness in presunljivo pripoved Samie Yusuf Omar Sanje o olimpijadi. Njegovega dela so prevedena v številne jezike.