Količina:

0


Znesek:

0,00

Blagoslovi starega očeta

Zgodbe o moči, zavetju in pripadanju

Blagoslovi starega očeta
  • Redna cena:

    27,00 €

  • Popust:

    1,35 € (5%)

  • Spletna cena:

    25,65 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

SVETOVNA USPEŠNICA! Kratke, tople in presunljive zgodbe zbujajo iz vsakodnevne rutine, odpirajo oči in srce za lepoto življenja ter spodbujajo gibanje za celostno zdravje telesa in uma.

Vsak pravi učitelj je le usmerjen prst. Mogoče bomo na koncu spoznali več, če ne bomo sledili svojim učiteljem, marveč tistemu, čemur sledijo oni. Od dobrega učitelja se lahko naučimo skrivnosti poslušanja, ne pa skrivnosti življenja. Poslušati bomo morali sami.
Po vsaki izgubi moramo znova izbrati življenje. Da bi se zmogli odločiti zanj, moramo žalovati. Bolečina, ki je ne žalujemo, obstoji med nami in življenjem.

Avtorica Rachel Naomi Remen je priznana zdravnica in svetovalka v duševnih stiskah. V tej knjigi se loteva vprašanj o smislu življenja, ljubezni, odpuščanju ... Napisana je v obliki kratkih zgodb oz. razmišljanj, ki jih črpa iz spominov na svojega deda (judovskega rabina) in iz lastnih izkušenj pri svetovalnem delu. Gre za globoko duhovno branje, polno navdihujočih misli, ki jih lahko vtkemo v vsakdanje življenje. Prava posebnost, biser v poplavi 'duhovne' literature.
Mehka vezava, 21,8 x 14,2 cm, 351 strani.

ODLOMEK IZ KNJIGE:
Večini med nami je bilo danih veliko več blagoslovov, kot smo jih sprejeli. Ne vzamemo si časa, da bi bili blagoslovljeni, ali pripravimo prostor za to. Življenje si polnimo z drugimi stvarmi, tako da nam primanjkuje prostora za sprejemanje blagoslovov. Neka moja pacientka mi je nekoč zaupala, da nas včasih vidi obdane z blagoslovi kot z letali, ki krožijo nad letališčem in čakajo na dovoljenje za pristanek. Čakajo na trenutek našega časa, na našo pozornost.