KOMPLET: Fawkes in Baxter (1., 2. in 3. del), (1., 2. in 3. del) - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

KOMPLET: Fawkes in Baxter (1., 2. in 3. del)

(1., 2. in 3. del)

KOMPLET: Fawkes in Baxter (1., 2. in 3. del)
 • Redna cena:

  44,93 €

 • Popust:

  15,03 € (33%)

 • Spletna cena:

  29,90 €

 • Avtor:

  Daniel Cole

 • Založba:

  Hiša knjig

 • Datum izida:

  30.01.2021

Brezplačna dostava

Vsebina kompleta:

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Fenomenalna trilogija avtorja, ki je s prvencem Lutka iz cunj osvojil bralce! Shrljiva krimalna zbirka, ki je obsedla svet. Cena v kompletu le 29,90 eur + GRATIS DOSTAVA!

LUTKA IZ CUNJ, 1.DEL TRILOGIJE:

Srhljivi prvenec, ki je obsedel svet! V UK so izdali 10. ponatisov po mesecu dni od izida! Lutka iz cunj je dosegla 8. mesto na lestvici Sunday Times bestsellerjev, 7. mesto na nizozemski knjižni lestvici in 10. mesto na Spieglovi knjižni lestvici! ZNAŠEL SI SE NA MORILČEVEM SEZNAMU IN POVEDAL TI JE, KDAJ BOŠ UMRL ... ENO TRUPLO, ŠEST ŽRTEV, EDINI TRILER, KI GA MORATE PREBRATI! Najdeno truplo, sestavljeno in sešito iz razčetverjenih kosov šestih žrtev, ki ga mediji poimenujejo Lutka iz cunj. Morilec pretrese javnost in policijo, ko medijem posreduje seznam naslednjih šestih žrtev z datumi, kdaj bodo umrli. Ali bo Fawkesu in Baxterjevi, ki jima je dodeljen ta šokantni primer, uspelo rešiti šest žrtev, medtem ko javnost budno spremlja vsak njun korak?

OBEŠENEC, 2.DEL TRILOGIJE:

DETEKTIV, KI NE ZAUPA NIKOMUR. MORILEC, KI NIMA ČESA IZGUBITI. Leto in pol po umorih primera Lutke iz cunj najdejo truplo, ki visi z Brooklynskega mostu. Vanj je vrezana beseda VABA. Londonu udari oponašalec, ki svoja »dela« podpisuje z LUTKA, s čimer prisili Emily Baxter v nelagodno partnerstvo s posebnima agentoma Rouchem in Curtisom. Vsakič, ko izsledijo novega osumljenca, je morilec že korak pred njimi. Število trupel pa raste na obeh straneh Atlantika. Toda, si lahko kriminalisti z obeh strani zaupajo pri delu in ugotovijo, kdo vleče vrvi te igre, preden bo prepozno?

KONČNICA, 3.DEL TRILOGIJE:

Londonski kriminalisti si belijo glavo s skrivnostjo zaklenjene sobe, najtežjim primerom doslej. Ko upokojenega policista Finlaya Shawa najdejo mrtvega v zaklenjeni sobi, vsi mislijo, da si je vzel življenje. A nepriljudni kriminalist William »Wolf« Fawkes ni tako prepričan. Z nekdanjo sodelavko, kriminalistko Emily Baxter, in zasebnim detektivom Edmundsom začne Wolf brskati po začetkih Shaweve kariere. Je bil res tako nedolžen, kot se je zdelo? Ali pa se v njegovi preteklosti skriva kaj, česar ni nikoli izdal? Vsi pa le niso zadovoljni, da je Wolf spet tu – in bolj ko preiskuje korupcijo v policijskih vrstah, bolj tvega ne le svojo kariero, pač pa tudi življenja vseh, ki so mu blizu …

Mehka vezava, 12,5 x 19,0 cm, skupaj 1408 strani.