Količina:

0


Znesek:

0,00

Dolomitske sanje - MV

Dolomitske sanje - MV
  • Redna cena:

    14,00 €

  • Popust:

    0,70 € (5%)

  • Spletna cena:

    13,30 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Viktor Rubenstein je nesramno bogat policijski inšpektor iz Ženeve. Je gurman in gentlemen stare šole, ki v stilu Jamesa Bonda ljubi lepa dekleta,dobre avtomobile in aktivno preživljanje prostega časa. Na sedežu svetovne zdravstvene organizacije (WHO) spozna prikupno japonsko zdravnico in jo povabi na smučanje v Dolomite kjer se prvi del trilogije o zdravstveni mafiji tudi začne.

Mehka vezava, 15 x 21 cm, 312 strani.

Nisem še dokončal misli, ko je nekdo močno potrkal na vrata hotelske sobe . Zatem se je zaslišal ženski glas: "Aiuto,aiuto"
Niti za sekundo nisem okleval. Ogrnil sem si kopalni plašč, izpod postelje pograbil pištolo,jo skupaj s telefonom vtaknil v žep in odprl vrata. Pred vrati je stala rosno mlada italijanska lepotička, oblečena le v rdeče seksi spodnje perilo. Z rokami si je brisala solze in glasno hlipala: "Aiuto. Aiuto, moj mož je mrtev.."
V polomljeni italijanščini sem jo vprašal, kje je njen mož in naj me odpelje do njega. Odšla sva na drug konec hodnika. Vrata apartmaja so bila široko odprta in že v predsobi sem zavohal marihuano in alkohol. Postelja v spalnici je bila povsem razmetana in na tleh med vrati kopalnice sem zagledal negibno starejše moško telo...