Količina:

0


Znesek:

0,00

Angleški časi za višje razrede osnovne šole in srednjo šolo

Angleški časi za višje razrede osnovne šole in srednjo šolo
  • Redna cena:

    25,90 €

  • Popust:

    1,30 € (5%)

  • Spletna cena:

    24,61 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Angleški časi je skrbno napisan priročnik za samostojno učenje angleških časov, ki ti bo služil kot nepogrešljivo pomožno gradivo za pripravo na šolske teste. Vodil te bo od začetkov učenja angleških časov v osnovni šoli do učenja angleških časov na koncu srednje šole, kjer moraš znati uspešno reševati tudi težje naloge.

V priročniku te čaka:

• grafično dovršena in preprosta razlaga angleških časov v slovenskem jeziku, ki je ponazorjena z angleškimi primeri prevedenimi v slovenščino,
• pogoste težave, s katerimi se srečujemo pri učenju časov (in napake, ki jih pri njihovi tvorbi ali rabi delamo),
• veliko vaj z rešitvami, ki od najpreprostejših prehajajo k zahtevnejšim. Na začetku se boš srečal z vajami za posamezne čase, ki jim bodo sledile vaje za dvojice in kasneje za skupine časov, ki jih najpogosteje zamenjujemo. Na koncu te čakajo vaje v obliki besedil in zgodb, ki ne zajemajo samo različnih glagolskih časov temveč tudi različne strukture (trpnike, odvisni govor, modalne glagole, pogojnike, časovne odvisnike…).
Preko številnih in raznolikih vaj, ki prehajajo od lažjih k težjim, boš, še preden se boš tega dobro zavedal, obvladal in samozavestno uporabljal vse angleške čase.

Mehka vezava, 21 x 29,7 cm, 205 strani.