Količina:

0


Znesek:

0,00

Kdo je napravil Vidku srajčico?

Kdo je napravil Vidku srajčico?
 • Kdo je napravil Vidku srajčico?
 • Kdo je napravil Vidku srajčico?
 • Kdo je napravil Vidku srajčico?
 • Redna cena:

  13,00 €

 • Popust:

  0,65 € (5%)

 • Spletna cena:

  12,35 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

OBVESTILO: V sodelovanju z Anino Zvezdico in Botrstvom bomo z vašo pomočjo te praznike skupaj razveselili otroke po Sloveniji. Za vsako prodano knjigo Kdo je napravil Vidku srajčico?, izdano v založbi Login5 Aphrodite, bomo eno knjigo podarili. Akcija velja za nakupe v naši spletni trgovini, v vseh knjigarnah in drugih trgovinah širom Slovenije. Dobrodelna akcija 1 kupite 1 podarite velja v času od 15.11. do 31.12.2021.

“Kdo je napravil Vidku srajčico?“ že več kot stoletje nosi otrokom upanje in prebuja Ljubezen do narave in živali. Tokrat prihaja v novi preobleki, a z enakim globokim sporočilom, da sta pomoč in podpora na voljo vsakomur od nas. Svet, v katerem živimo, kliče po spremembah in bolj kot kadarkoli potrebuje novo vizijo, kjer ljubeče skrbimo drug za drugega, in kjer si med seboj na stežaj odpiramo vrata ljubezni in enakovrednosti. 

Posodobljena zgodba izpod peresa Vesne Milek bo približala čutenje ljubezni do narave in vseh bitij v njej. Srce bo odprla tako najmlajšim kot starejšim bralcem. Ilustracije Dreje Novak bodo zaokrožile doživljanje knjige in dodale kanček čarobnosti že tako čudoviti zgodbi.

Trda vezava, 21 x 21,5 cm, 42 strani.