Količina:

0


Znesek:

0,00

Barva

Barva
  • Redna cena:

    19,90 €

  • Popust:

    0,99 € (5%)

  • Spletna cena:

    18,90 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Obožujem barve. Z različnimi barvami lahko ustvarim oblake, gozdove in mesta. Včasih pa sanjam o pisanih vevericah, ki živijo v drevesih, pticah, ki jadrajo med oblaki, ali pa o poskočnih kvakvakvakajočih žabah.
In kaj lahko z barvo ustvariš ti?

- Druga knjiga iz serije poučnih in ustvarjalnih slikanic o črtah, barvah in zvokih. Slikanica spodbudi otroke, da opazujejo različne barve in odtenke; tako primarne kot sekundarne barve, ki nastanejo z mešanjem primarnih barv.
- Zabavna slikanica predšolske vzgojiteljice odpira prostor za pogovor o tem, kakšnih barv so bitja in stvari, ki nas obdajajo, obenem pa spodbuja otroško ustvarjalnost in domišljijo. Z barvami lahko ustvarimo tudi podobe, ki v resničnem življenju ne obstajajo, recimo nebesno modro veverico ali zeleno opico, saj je pri ustvarjanju naš vodnik le domišljija.
- Barvite in preproste ilustracije pritegnejo tudi najmlajše ustvarjalce, slikanica pa jih na koncu povabi, da zadnjo belo stran tudi sami pobarvajo, kakor želijo.
- Odlična popestritev ustvarjalnih uric doma, v vrtcu ali šoli.

Trda vezava, 23 x 23 cm, 32 strani.

O AVTORJIH:

Gülşah Yemen
je dopoldne vzgojiteljica predšolskih otrok, popoldne pa učenka. Piše, riše in briše … Ko je bila majhna, si je želela za vedno ostati otrok, zato se še danes izobražuje na področju poučevanja in še naprej razmišlja skupaj z otroki.
Çagri Odabaşi ilustrira otroške knjige in revije. Veliko riše in veliko opazuje … Občečloveške teme upodablja s pravljičnimi liki. Njegove risbe nastajajo v ateljeju v Istanbulu.