Količina:

0


Znesek:

0,00

Letalo ali ladja?

Prve besede VOZILA

Letalo ali ladja?
 • Letalo ali ladja?
 • Letalo ali ladja?
 • Letalo ali ladja?
 • Redna cena:

  8,95 €

 • Popust:

  1,34 € (15%)

 • Spletna cena:

  7,61 €

 • Najboljša cena* v 30 dneh: 7,61 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Le kaj tukaj brni in rjovi? Avtomobili švigajo po avtocesti, ladje drsijo po vodni gladini, letala pa letijo nad tvojo glavo. Nauči se poimenovati različne vrste vozil, ki se premikajo po kopnem, vodi ali zraku.

Na vsaki strani te čaka novo presenečenje, zaradi česar si boš vse lažje zapomnil. Živahne ilustracije hitro pritegnejo pozornost najmlajših, hkrati pa jim puščajo dovolj prostora za lastno domišljijo.

Kartonka 16 x 16 cm, 12 strani.

RECENZIJA IZ REVIJE MOJ MALČEK:
Kartonke, ravno prav majhne, da jih lahko držijo majhne roke, prikazujejo različna vozila in jih poimenujejo – kolo, avtomobil, helikopter, ladja, bager.... Najmanjše učijo besed in jim pomagajo, da jih povežejo s predmeti. Pisane ilustracije so umeščene kot izrezki na belih straneh, da jih malčki laže opazujejo. Na vsako stran sta umeščena dva predmeta in prikupna živalca - pes, ptiček, muca - ali človek, na primer potniki v avtomobilu, voznik bagerja, kapitan... Prikazana so vozila na kopnem, na vodi in v zraku, izbrana pa so tista, ki jih malčki opazijo, ker glasno brnijo.

Slikanica je namenjena tudi igri, saj imajo nekatere strani luknje, skozi katere malček lahko opazuje naslednjo stran, jih otipa ali skoznje pogleda kot skozi okno vozila. Druge strani imajo izbočene dele, pa tudi zavihke, pod katerimi se skriva presenečenje. Kartonka je zasnovana tako, da je mogoče ob njej pripovedovati, kaj se dogaja na ilustracijah, se z njo poigrati ali pa zgolj opazovati like in barve. Avtorica Lenka Chytilová in ilustratorka Veronika Zacharovásta sta ustvarili prikupno kartonko z zaobljenimi robovi, ki jo bodo malčki z veseljem okušali z vsemi čuti. (Maja Črepinšek)