KOMPLET: Rönning & Stilton (1., 2. in 3. del), Pomladna plima, Tretji glas, Črna plima - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

KOMPLET: Rönning & Stilton (1., 2. in 3. del)

Pomladna plima, Tretji glas, Črna plima

KOMPLET: Rönning & Stilton (1., 2. in 3. del)
 • Redna cena:

  47,93 €

 • Popust:

  18,03 € (38%)

 • Spletna cena:

  29,90 €

 • Avtor:

  Cilla in Rolf Börjlind

 • Založba:

  Hiša knjig

 • Datum izida:

  22.04.2021

Brezplačna dostava

Vsebina kompleta:

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Švedske kriminalne uspešnice, ki so se povzpele na prvo mesto nabolj prodajanih knjig! Zastrašujoče briljantni trilerji, mojstrsko napisani in ustvarjeni, da šokirajo. Cena v kompletu le 26,90 eur + GRATIS DOSTAVA!

POMLADNA PLIMA, 1.DEL ZBIRKE:
'Pomladna plima' je bila prevedena že v več kot 25 jezikov! Vsebino kriminalke so spremenili tudi v scenarij za TV serijo Springfloden. Na Nordkostru je nocoj najvišja plima. Morje bo popolnoma prekrilo plažo. Trojica koplje luknjo, ne zavedajoč se, da jih iz teme opazuje deček. Njegovo radovednost kmalu spodrine groza, ko v temi zazna četrto osebo – žensko, ki ji je ta luknja namenjena. Plima počasi narašča, tihi valovi so vse bliže ženski, ki je do brade zakopana v pesek. In medtem ko skozi noč zarežejo njeni obupani kriki, ko ji voda vdira v usta in nos, v trebuhu začuti zadnje drhtljaje novega življenja – dojenčkove premike.

Štiriindvajset let pozneje je grozljivi zločin še vedno nerešen. Olivia Rönning, mlada študentka policijske akademije, želi zakorakati po stopinjah svojega očeta in postati kriminalistka. Od tega cilja jo loči samo še ena na videz preprosta ovira: profesor ji je dal nalogo, da izbere en nerešen star primer in najde morilca. Olivia ne sluti, v kakšno zlo se bo zapletla ...

TRETJI GLAS, 2.DEL ZBIRKE:
Nadaljevanje osupljivega prvenca in izjemne prodajne uspešnice Pomladna plima švedskih kraljev kriminalk Cille & Rolfa Börjlinda! Samira je mrtva. Umrla je sinoči. Zdaj zre čez marsejske strehe. Spomni se, kako jo je zadavil, kako ji je s pepelnikom razbil lobanjo. Kako ji je odrezal glavo in njeno truplo zakopal na šestih različnih mestih. Upa, da jo bo nekdo našel ... nekoč. Preberite mnenja o knjigi na portalu Goodreads >>
Olivia Rönning se trudi sprijazniti se s svojim surovim prihodom na svet. Tako rekoč v zadnjih sekundah so jo namreč izrezali iz maternice njene umorjene matere, zato jo še vedno tlačijo more, prevevajo grozljivi občutki in žre slaba vest. Sklenila je, da se bo od zdaj naprej zanašala samo nase in da se bo preobrazila v Olivio Rivera – v poklon svoji mrtvi materi.

ČRNA ZARJA, 3.DEL ZBIRKE:
Olivia Rönning se je odločila, da se bo vrnila v policijske vrste. Službo je dobila v mestecu Höganäs v okrožju Skane. In ko mestece Arild pretrese pošasten umor otroka, se Olivia z vsem svojim bitjem posveti preiskavi. Nekaj dni zatem vse osupne še en umor otroka. Tokrat v kraju Värmdö. Sedemletnemu Aramu zavijejo vrat na enak način kot triletni Emelie v Arildu.
Brutalna umora odmevata po vsej državi. Vpleteta se državna kriminalistična policija in Mette Olsäter. Preiskava vodi v rasistične kroge, ki so v preteklosti že grozili staršem obeh otrok. Črna zarja je tretja knjiga Rolfa in Cille Borjlind iz zbirke o Olivii Rönning in Tomu Stiltonu.

Mehka vezava, 12,5 x 19,0 cm, skupaj 1509 strani.