Količina:

0


Znesek:

0,00

Jeti, v katerega ni nihče verjel (NMK 2021/22)

Jeti, v katerega ni nihče verjel (NMK 2021/22)
 • Jeti, v katerega ni nihče verjel (NMK 2021/22)
 • Jeti, v katerega ni nihče verjel (NMK 2021/22)
 • Jeti, v katerega ni nihče verjel (NMK 2021/22)
 • Redna cena:

  19,90 €

 • Popust:

  0,99 € (5%)

 • Spletna cena:

  18,90 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Izvirna in ganljiva zgodba o tem, kako nemogoče lahko postane resnično. Le verjeti je treba vase! Na daljni zasneženi Himalaji živi skrivnostno bitje. Jeti. Toda dejstva temu nasprotujejo, prav tako številke, znanost temu oporeka! Vsi v razredu pravijo, da jeti ne obstaja, da so to le pravljice za majhne otroke. Vsi, razen enega dečka, ki kljub posmehu sošolcev in materinemu dvomu verjame vanj in se trudi dokazati, da je resničen.

Kako ne bi bil? Rad ima kakav, ceni dobre šale in dobro glasbo, ima umetniško dušo in je izvrsten prijatelj. Toda dečkov prijatelj ima veliko težavo: izgine, kadar nekdo o njem podvomi, saj niti sam ne verjame vase …

Zakaj je knjiga dragocena:
Izvirna zgodba predaja pomembno sporočilo, da tisto, kar se na prvi pogled zdi nemogoče, lahko uresničimo, če zaupamo in verjamemo vase. Poudarja pomen prijateljstva in naklonjenosti, pa tudi empatijo in sočutje, s katerima lahko sočloveku pomagamo pri odkrivanju lastne identitete in uresničevanju njegovih potencialov. Neopazno slikanica poudari tudi zdravilni učinek umetnosti.

Trda vezava, 21,5 x 26,5 cm, 36 strani.