Moja super pobarvanka - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Moja super pobarvanka

Moja super pobarvanka
 • Moja super pobarvanka
 • Moja super pobarvanka
 • Moja super pobarvanka
 • Moja super pobarvanka
 • Cena:

  6,95 €

 • ISBN:

  9789617133240

 • Založba:

  Hiša knjig

 • Datum izida:

  09.09.2021

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Moja super pobarvanka našim najmlajšim prinaša obilico zabave. Otroci bodo uživali ob barvanju obrisov sadja, ljudi, ki opravljajo različne poklice, ptic in drugih živali. Pri vsakem od njih je tudi že pobarvana risba – temu predlogu otroci lahko sledijo ali pa obris pobarvajo čisto po svoje.

Ta pobarvanka bo na zabaven način otroke spodbudila h kreativnosti in pozitivno vplivala na razvoj njihovih finomotoričnih spretnosti. Prav tako pa se bodo z barvanjem učili novih besed, saj so vsi obrisi poimenovani.

Mehka vezava, 21 x 28 cm, 128 strani.

RECENZIJA IZ REVIJE MOJ MALČEK:
Velika pobarvanka (format A4) je natisnjena na kvalitetnem, nekoliko tršem papirju, ki se lepo barva z voščenkami in z barvicami v svinčniku, pa tudi s flomastri. Razdelejena je na štiri teme: ptice, sadje, poklici in živali. Teme ponujajo različno težavnostno stopnjo barvanja. Najlažja stopnja je sadje z velikimi, enobarvnimi ali dvobarvnimi ploskvami, najtežja pa poklici z veliko podrobnostmi in barvami ter manjšimi površinami. Vsaka podoba je natisnjena levo v barvah in desno črno belo.

Otrok lahko primerja barve in jih po predlogi usklajuje s svojo risbo ali pa sam izbere barve, da izrazi lastno ustvarjalnost. Pri tem mojstri zaznavanje barv in krepi finomotorične gibe dlani in prstov. Barvanje pobarvank otroku pomaga graditi vztrajnost, da nalogo prične in dokonča. Ta veščina bo zanj zelo pomembna za uspeh v šoli in v vsakdanjem življenju. Poleg tega mu pomaga, da se ob tihem in mirnem delu nauči osredotočiti na eno samo nalogo. Ob likih so besede zanje, natisnjene z velikimi tiskanimi črkami. Besede spodbujajo učenje črk in vabijo v lahkoten začetek branja, saj otrok mimogrede poveže simbole črk in tisto, kar barva. Pobarvanka je kot nalašč za ustvarjalno preganjanje dolgčasa in za prijetno umirjanje. (Maja Črepinšek)