Sedem razodetij (kolumne) - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Sedem razodetij (kolumne)

Sedem razodetij (kolumne)
 • Cena:

  9,90 €

 • ISBN:

  9789617075045

 • Avtor:

  Guillaume Klossa

 • Založba:

  Totaliteta

 • Datum izida:

  03.09.2021

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V teh dneh v Slovenijo prihaja francoski publicist Guillaume Klossa, ki vodi pariški think-tank EuropaNova in sopredseduje gibanju Civico Europe, ki s pozivi k novi evropski renesansi združuje intelektualce, umetnike in politike.

Od leta 2008 sodeluje v različnih telesih Evropske unije, ki raziskujejo nove modele upravljanja skupnosti. Med leti 2013 in 2018 je bil izvršni direktor Evropske radiodifuzne zveze (EBU, European Broadcasting Union). V svoji odmevni knjigi, Evropska mladost (Une jeunesse européenne, Grasset), se osredotoča na zgodbo generacije Erasmus.

Klossa poučuje na pariški Science Po in redno piše kolumne za francoske tednike, denimo l'Express, kjer so v času pandemije covid-19 izvirno izšla tudi besedila, zdaj zbrana v knjižni obliki.
Mehka vezava, 100 x 200 x 4 mm, 62 strani.