Ščepec védenja, 2. dopolnjena izdaja - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Ščepec védenja, 2. dopolnjena izdaja

Ščepec védenja, 2. dopolnjena izdaja
 • Redna cena:

  38,00 €

 • Popust:

  1,90 € (5%)

 • Spletna cena:

  36,10 €

 • ISBN:

  9789619403129

 • Avtor:

  Sanja Lončar, Sabina Topolovec, Marija Kočevar Fetah, Nadja

 • Založba:

  Jasno in glasno

 • Datum izida:

  23.03.2017

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Lončarjeva nam s soavtoricami odstre še zadnji ščepec nezavedanja pri zdravljenju 'neozdravljivih' bolezni. Ščepec védenja je več kot le nadaljevanje knjige Ščepec rešitve. Knjiga vam ne bo povedala zgolj, kaj začimbe zmorejo, temveč tudi, zakaj in kako.

V času, ko bi nam v interesu kapitala želeli zabrisati spomin na naravne rešitve, postaja obujanje teh naših notranjih moči in krepitev potrebnih znanj še bolj pomembno. Zlasti ko ugotovite, da lahko začimbe pomagajo tudi tam, kjer uradna medicina nima rešitev in zdravi zgolj simptome - pri virusu HIV, herpesu, okužbah z bakterijami, odpornimi na antibiotike, pri multipli sklerozi, demenci, Alzheimerjevi in Parkinsovi bolezni, boleznih srca in ožilja, hormonskih težavah itd.

In ker so trditve, ki jih boste v tej knjigi prebrali, včasih zares osupljive, je temu primerna tudi teža dokazov, ki še nikoli v svetovni literaturi niso bili zbrani in objavljeni na enem mestu.

Trda vezava, 16,0 x 23,0 cm, 400 strani.