Količina:

0


Znesek:

0,00

Bodi močen: Pogumnejši si, kot si misliš

Bodi močen: Pogumnejši si, kot si misliš
 • Bodi močen: Pogumnejši si, kot si misliš
 • Bodi močen: Pogumnejši si, kot si misliš
 • Bodi močen: Pogumnejši si, kot si misliš
 • Bodi močen: Pogumnejši si, kot si misliš
 • Redna cena:

  17,90 €

 • Popust:

  0,89 € (5%)

 • Spletna cena:

  17,00 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Ta knjiga je praktičen vodnik do samozavesti za otroke. V njem boste našli vaje in ideje, ki temeljijo na terapevtskih tehnikah, kakršne so razvili otroški psihologi in bodo vašemu otroku pomagale izboljšati samozavest ter razumeti, kako njegove misli in čustva vplivajo na to, kako vidi svet.

Knjiga je preprost in zabaven delovni zvezek za otroke, ki ga lahko izpolnjujejo sami ali skupaj s starši ali skrbniki. Združuje dokazano učinkovite metode kognitivno-vedenjske terapije, ki jih uporabljajo otroški psihologi v šolah, in preproste vaje, s katerimi se bo vaš otrok naučil postati samozavesten.

Vaš otrok bo s pomočjo Pipa – prijaznega in spodbudnega lika, s katerim se lahko poistoveti – delal zabavne in simpatične vaje, med katerimi se skrivajo številni koristni nasveti, navdihujoče trditve in praktične informacije za starše.

POPPY O'NEILL je avtorica knjig o duševnem zdravju za otroke in odrasle. Njena zbirka otroških knjig o duševnem zdravju je ena najbolje prodajanih na Amazonu.
Mehka vezava, 20,5 x 15.8 cm, 141 strani.

O KNJIGI SO DEJALI:Ta knjiga je odlična podpora tako za starše kot za otroke. Otroku pomaga razumeti, kaj je samozavest in kaj nanjo vpliva, ter pojasni, da je raven samozavesti nekaj, kar se spreminja glede na okoliščine. Knjiga je napisana sočutno in otroku pomaga, da postane odpornejši in se bolje spozna. V njej bo našel praktične nasvete in zlahka razumljive primere, kako si izboljšati samozavest.

Spoznal bo, kako si lahko z dejavno domišljijo v obliki pozitivnih trditev in vizualizacije okrepi samozavest, razvije nove navade in poišče rešitve. To knjigo za samopomoč otrokom toplo priporočam. Resnično je čudovit vir, poln zabavnih vaj, ki bodo otroku pomagale, da se nauči novih spretnosti ter pridobi novo znanje in uvide, ki ga bodo podpirali pri tem, da bo samozavesten vse življenje.

(Amanda Ashman-Wymbs, svetovalka in psihoterapevtka)