Popravljalnica besed - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Popravljalnica besed

Popravljalnica besed
 • Popravljalnica besed
 • Cena:

  17,90 €

 • ISBN:

  9789619532751

 • Avtor:

  Jasna Markuš

 • Založba:

  Založba 5KA, Katapult d.o.o.

 • Datum izida:

  27.09.2021

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Popravljalnica besed je knjiga, ki povleče za jezik in razburka domišljijo. Polna je dogodivščin. Tako napisanih kot narisanih. Lahko se zatopite v zgodbo in se s packoni iz mesta Packarija odpravite do skrivnostne hiše, kjer se z besedami dogajajo prav posebne čarovnije.

Lahko postanete komandir za lepe črke in iz neokusne bralne mlake polovite packe in jezične kvake. Lahko se prelevite v radovedno pišče in izbrskate vse besede, nadrobljene po cesti presti. Lahko obiščete besedni salon in grdavžem spremenite frizuro in naturo. Lahko … Še marsikaj in večkrat!

Ne glede na to, ali boste knjigo brali, z njo raziskovali ali se igrali, vas bo presenetila, navdihnila in zabavala. Posebej jo priporočamo za popestritev učenja slovenščine in za družinske bralno-igralne urice.

Trda vezava, 16 x 23,5 cm, 24 strani..