Pokliči me! - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Pokliči me!

Pokliči me!
 • Cena:

  25,00 €

 • ISBN:

  9789617019223

 • Avtor:

  Helena Reberc

 • Založba:

  Emanuel

 • Datum izida:

  27.09.2021

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V knjigi Pokliči me je predstavljeno življenje Marijana Arharja od rojstva do duhovništva, ilustrirajo ga opisi njegovih številnih posebnih darov, prigode z njim in več pričevanj.

Gre za prvo knjigo o Marijanu Arharju, duhovniku in eksorcistu. V knjigi je avtorica zbrala “dragocenosti” iz njegovega življenja, katere izkušnje so podelili mnogi pričevalci. Mnogim je Marijan rekel: “Ko ti bo težko, me pokliči!” pokličimo ga tudi sedaj, ko zanj ni več časa in je blizu nebeščanom, posebno Gospodu in Mariji, ki ju je tako ljubil.

Zgodba o Marijanu Arharju je zgodba o na prvi pogled navadnem človeku, duhovniku, v katerem njegovi sodobniki večinoma niso prepoznali ničesar posebej izstopajočega, po njegovi smrti pa se preko pričevanj razkrivajo povsem neznani vidiki njegove osebnosti in močna sled, ki jo je pustil v življenju mnogih.

Trda vezava, 13,5 x 20,5 cm, 165 strani.