Količina:

0


Znesek:

0,00

Ujetnica pragozda: Resnična zgodba svetovne popotnice in iskalke resnice

Ujetnica pragozda: Resnična zgodba svetovne popotnice in iskalke resnice
  • Redna cena:

    24,90 €

  • Popust:

    1,24 € (5%)

  • Spletna cena:

    23,65 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 23,65 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjiga, ki vas ne bo pustila ravnodušnih. Je plod desetletnega popotovanja solo popoltnice in iskalke resnice s številnimi bizarnimi prigodami in pastmi predvsem iz amazonske divjine. Pozor: knjiga ni za vsak želodec ali um, je pa za vsako srce. Namenjena je vsem, ki nas zanima napeto branje in ne-konvencionalno raziskovanje notranje in zunanje dimenzije sveta.

Resnična zgodba tke popotovanja znotraj različnih svetov - od kriminalcev do Indijancev, od krščanstva do šamanizma, od drog do rastlin moči, od čarovnic do preprostih ljudi, od vsakdanjega do paranormalnega. Pišejo se avanture in uvidi, ki so neustavljivo iskalko resnice pahnili na kolena in jo pripeljali do prenehanja z ubadanjem o misterijih življenja.

Avtorica je kot prva belka imela priložnost živeti z indijansko družino Kogi, ki ji je v kolumbijskem gorovju predalo pomembno sporočilo namenjeno zahodnemu svetu. Pristen stik z njimi je v avtorici vzbudil željo po učenju tudi z drugimi starodavnimi plemeni, zato je postala hvaležna učenka domorodskih modrosti in učenka amazonskih rastlin. Toda v Peruju sredi pragozda se je ujela v usodno past in življenje se ji je obrnilo na glavo!

Mehka vezava, 15,8 x 23,0 cm, 246 strani.

O KNJIGI IZ MEDIJEV:

Zurnal24.si/popotnik: www.zurnal24.si/...
Sensa.metropolitan.si/: sensa.metropolitan.si/...;utm_campaign=Echo-Sensa&;utm_medium=Social&;utm_source=Facebook#Echobox=1652080618