Otroci se spominjajo nebes - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Otroci se spominjajo nebes

Otroci se spominjajo nebes
 • Cena:

  22,00 €

 • ISBN:

  9789617129274

 • Avtor:

  Dr. Wayne W. Dyer, Dee Garnes

 • Založba:

  Primus

 • Datum izida:

  15.10.2021

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Osupljive pripovedi otrok o času, preden so prišli na Zemljo. Knjiga Otroci se spominjajo nebes avtorja knjižnih uspešnic s seznama časopisa New York Times dr. Wayna W. Dyerja, ki jo je napisal s prijateljico in sodelavko Dee Garnes, prinaša osupljive resnične zgodbe otrok, ki se živo spominjajo nebes … iz časa pred svojim rojstvom!

Zbrane pripovedi otrok z vsega sveta, v katerih razkrivajo dokaze, da so sami izbrali svoje starše, da so srečali davno preminule družinske člane v duhovni razsežnosti, ter prepričljivo in natančno govorijo o božanski ljubezni, ki presega ta, snovni svet, so navdihujoč opomnik za odrasle, naj precej bolj dejavno komuniciramo z mladimi prišleki in se zavedamo, da naša tuzemska izkušnja znatno presega to, kar smo sposobni zaznavati s svojimi petimi čutili.

Zdi se, da dojenčki in malčki pogosto prispejo sem s spomini na bivanje v duhovnem svetu in svojim družinam pogosto ponudijo dokaze o tem. Pripovedujejo o pogovorih z Bogom, razkrivajo dokaze, da so sami izbrali svoje lastne starše, govorijo o davno preminulih družinskih članih, ki so jih poznali v duhovni razsežnosti. Dokazujejo, da so njihovi spomini na pretekla življenja resnični, ter prepričljivo in natančno govorijo o božanski ljubezni, ki presega ta, snovni svet – omenjajo celo primere telepatskega sporazumevanja, kot tudi sposobnosti odločanja o svojem prihodu na Zemljo.

Mehka vezava, 22 x 14 cm, 188 strani.

O AVTORJIH:
Dr. Wayne W. Dyer, ki so mu oboževalci sočutno rekli »oče motivacije«, je bil mednarodno priznani avtor, govorec in pionir s področja samorazvoja. Imel je doktorat iz svetovalne psihologije. V štirih desetletjih kariere je napisal več kot štirideset knjig, od teh se jih je enaindvajset znašlo na seznamu najbolje prodajanih knjig časopisa New York Times. Bil je ponosni oče osmih otrok ter dedek devetih vnukov in vnukinj. Umrl je avgusta 2015. Spletna stran: www.DrWayneDyer.com

Dee Garnes je bila Waynova pomočnica. Že več kot trinajst let deluje na področju zdravljenja z umetnostjo. Živi na Mauiju z možem in dvema otrokoma. Srčno je predana goram, morju – pa tudi zdravljenju in pomoči drugim