Miha: #razvajensmrkavc #roman - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Miha: #razvajensmrkavc #roman

Miha: #razvajensmrkavc #roman
 • Redna cena:

  24,00 €

 • Popust:

  1,20 € (5%)

 • Spletna cena:

  22,80 €

 • ISBN:

  9789617129281

 • Avtor:

  Mateja Perpar

 • Založba:

  Primus

 • Datum izida:

  15.10.2021

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjiga s humornim pristopom k vprašanjem odraščanja in osamosvajanja nagovarja bralce vseh starosti k družinskemu dilaogu. Otrok ali najstnik ima nedvomno pravico do svobode lastnih prepričanj in življenjskega sloga, vendar so medsebojno spoštovanje, obzirnost, empatija in marljivost še kako na mestu. Življenje je nepredvidljivo, kar je lahko zanimivo ali zastrašujoče. Zato je zelo koristno, da se naučimo zaznavati meje drugih in postavljati svoje.

Navdih za pisanje knjige so trenutki iz resničnega življenja, povezani z avtoričinim dojemanjem sveta, smislom za humor in nagajivo domišljijo, ki ne zna pustiti ljudi in stvari pri miru. Opazujem človeka, njegove besede, stališča, obnašanje mi vzbudijo radovednost, pa mu prisanjam najprej bivališče, nato sorodnike, izzive in zaplet, no, potem se zgodba začne odvijati kar sama od sebe. Gledam, se čudim, zabavam in zapisujem.

Knjiga je namenjena najstnikom, ki iščejo primere, morda celo življenjske vzore in odgovore na vprašanja o zrelosti, odgovornosti, partnerstvu, vzgoji, ljubezni in kar je še teh reči, ki jih odrasli na videz obvladajo in o katerih radi poučno pridigajo. Namenjena je tudi staršem, ki so že spoznali, da življenje ni potička in da njihov otrok najverjetneje ne bo pridna prevajalka ali odvetnica, slaven košarkar ali koncertni pianist, saj ga ne vleče pretirano v študij, ki so jim ga namenili. Ker smo kot ljudje in kot bralci različno zreli, lahko pri branju najdemo v njej različne stvari v različnih obdobjih.

Mehka vezava, 22 x 14 cm, 192 strani.

NAGOVOR AVTORICE: