Količina:

0


Znesek:

0,00

Jessica: pot izgubljene ženske

Jessica: pot izgubljene ženske
  • Redna cena:

    18,00 €

  • Popust:

    0,90 € (5%)

  • Spletna cena:

    17,10 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjiga govori o ženski, o njeni poti spoznavanja sebe, o njenih vzponih in padcih, o njenih kvalitetah in njenih ranah. Jessica je plesalka, spremljevalka iz Manhattna. Z globoko rano zlorabe, kar povzroča jezo do moških ter sram in gnus do svoje intime. Pot ji prekriža umirjen, čeden odvetnik Alex, ki je na nek način povezan z njeno preteklostjo. Z njegovo pomočjo prične spoznavati tisti del sebe, ki se ga dolgo ni želela dotakniti.

Njen ognjevit temperament jo pelje čez razne izkušnje, situacije in nazadnje do točke, ko se odloči oditi in povsem preobraziti svoje življenje. Pot jo popelje v Brazilijo, sama ne ve zakaj. Tam sreča prelepo Mario, s katero se zaplete v kratko romantično zvezo, spozna življenje Drag Queen zvezd, dokler se nenadoma znova ne sesuje. Takrat končno prizna, da potrebuje pomoč.

Zgodba je polna dogodivščin, vpogledov v nočno življenje New Yorka, v življenje spremljevalk bogatih vplivnežev, odnosov z moškimi, ženskami, predvsem pa je to pot, njena zgodba, ki jo je pripravljena deliti z vami. A ji bo uspelo skozi vse prepreke do srečnega življenja? Si bo končno odpustila? Je Alex moški njenega življenja ali se bo raje odločila za življenje z Mario? Odgovore na vsa ta vprašanja najdete v knjigi.

Mehka vezava, 20 x 14 cm, 236 strani.

O AVTORJU:
Mateja Kobale je računovodkinja, pisateljica, pesnica, učiteljica Kundalini joge. Je tudi mama, prijateljica, ljubiteljica narave, živali in vsega kar diši po dobrem. Rada dela z ljudmi, se veseli vsakega uspeha, kar ji daje navdih za nadaljnje delovanje. Vse kar je, kar počne, oziroma ustvarja, z veseljem vpleta v svoje delovno okolje. K temu prida še življenske izkušnje in modrosti, kar se ji zdi dobro zagotovilo uspeha.