Količina:

0


Znesek:

0,00

Bravo, Skrivnih sedem

ZBIRKA SKRIVNIH SEDEM, 6. DEL

Bravo, Skrivnih sedem
  • Redna cena:

    16,90 €

  • Popust:

    0,84 € (5%)

  • Spletna cena:

    16,05 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Nova, šesta knjiga za vse ljubitelje zbirke Pet prijateljev! Peter in Jana sta priči, ko dva neznanca ukradeta avto njunega očeta. Sedmerica se odloči izslediti zločinca, a ko spoznajo, da so na sledi nevarni bandi, jim srce pade v hlače. Želijo prijatelji tokrat streti pretrd oreh?

Trda vezava, 20,7 x 14,5 cm, 130 strani.

O AVTORICI:
Enid Blyton je ena najuspešnejših otroških pisateljic 20. stoletja. Rodila se je leta 1897 v Londonu. Napisala je več kot 800 zgodb in pesmi. Njene knjige so se do danes prodale v več kot 500 milijonih izvodih, prevedene pa so v skoraj 90 jezikov. Njena najbolj znana mladinska zbirka pri nas je Pet prijateljev, medtem ko jo najmlajši poznajo po knjigah in risankah o Nodiju. Umrla je leta 1968, a njene knjige tiskajo še danes za bralce po vsem svetu. Njeno življenjsko zgodbo so leta 2009 uprizorili tudi v filmu z naslovom Enid.

O ILUSTRATORJU:
Zbirko Skrivnih sedem je ilustriral večkrat nagrajeni in priljubljeni angleški ilustrator Tony Ross, ki je bralcem dobro znan že po ilustracijah knjig Grozni Gašper ter številnih slikanic.