Količina:

0


Znesek:

0,00

Nevidni otrok

Nevidni otrok
  • Cena:

    24,95 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Zgodba Adama in Eve, ki sta že davno omahnila iz raja in postala žrtvi lastnih (a zato nič manj kolektivno pogojenih) želja in predstav, drzno načenja meje med resničnim in domišljijskim. Iskanje smisla in beg pred praznino sta pri Flisarju brž ko ne stalnica, se je pa srž tega iskanja tokrat skoncentrirala v željo po stvarjenju novega bitja, potomca, ki bi zapolnil boleče brezno osamljenosti in ničevosti junakovih posameznih ciljev.

Pa ju to res lahko odreši? In kam se zateči, ko želja ostane neizpolnjena? Odgovor bo bralca nedvomno presenetil, ujel ga bo nepripravljenega in ga preselil v nevidni svet, kjer se breme stvarnosti razkraja in drsi v svet namišljenih predstav. A kaj, ko tudi te ne zmorejo zakrpati raztrganin na platnu smisla, idealov in ciljev, ki jih ljudje neizogibno potrebujemo za kolikor toliko znosno podobo realnosti.

»Roman pred bralcem razgrinja eno najbolj nenavadnih »ljubezenskih« zgodb, kar jih ponuja zakladnica svetovne književnosti.« - Alenka Urh, predsednica Društva slovenskih kritikov

Trda vezava, 15 x 22 cm, 200 strani