Vzgoja lastnih sadik: Vse o vzgoji sadik za domači vrt - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Vzgoja lastnih sadik: Vse o vzgoji sadik za domači vrt

Vzgoja lastnih sadik: Vse o vzgoji sadik za domači vrt
 • Cena:

  29,90 €

 • ISBN:

  9789610703594

 • Avtor:

  Brigita Šušteršič

 • Založba:

  Brigitin vrt, Brigita Šušteršič s.p.

 • Datum izida:

  19.11.2021

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjiga je razdeljena na dva glavna dela. V prvem delu je opisana vzgoja sadik na splošno, v drugem pa vzgoja vsake rastline posebej. V prvem delu najdete vse nasvete, ideje in trike, kako si lahko vzgojite svoje domače sadike v hiši, v kalilniku, rastlinjaku, na prostem ali pod svetili. Vse od načrtovanja, opreme, ki jo potrebujemo do same setve in presajanja sadik. Ne manjka pa tudi časovna tabela, s pomočjo katere izveste, kdaj je pravi čas za setev in vzgojo sadik za jesen in zimo. Velik poudarek je tudi na napakah in škodljivcih, s katerimi se lahko srečujemo pri vzgoji.

V knjigi boste našli tudi veliko zanimivih idej in nasvetov, kako lahko na različne načine vzgojimo sadike tudi s pomočjo ponovne uporabe embalaže oziroma kar brez nje. Aljaž Plankl pa je v knjigi pripravil poglavja o zimski setvi rastlin ter vzgoji sadik s pomočjo svetil.
V drugem delu knjige je vsaka rastlina podrobno opisana na svoji strani; opis vključuje vse od setve, presajanja in vzgoje do nege med samo rastjo. Navedenih je tudi nekaj nasvetov za presajanje na vrt, saj je knjiga namenjena temu, da vas vodi vse od vzgoje sadik do varne umestitve na vrt. Teh opisov za različne sadike je več kot 50.

Vzgoja lastnih sadik je preprosta in domača knjiga, kjer je zajeto izključno znanje avtorice, ki ga je pridobila v zadnjih desetih letih vzgoje sadik in vrtnarjenja. Na vsaki strani boste našli veliko različnih fotografij, da si boste opisano veliko lažje predstavljali.

Mehka vezava, 23.5 x 16.5 cm, 208 strani.