Na kraju zapisano 9, Aleš Šteger - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Na kraju zapisano 9

Aleš Šteger

Na kraju zapisano 9
 • Cena:

  10,00 €

 • ISBN:

  9789612848231

 • Avtor:

  Aleš Šteger

 • Založba:

  Beletrina

 • Datum izida:

  24.11.2021

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V času masovnega turizma se na compostelano nikakor ne odpravljajo samo verniki. A za večino opravljena pot kljub vsemu ostaja v razmerju duhovnosti. Številni, ki po več sto prehojenih kilometrih prispejo v Santiago, nadaljujejo pot do konca sveta, do Finterre oz. Finisterre in Muxie, dveh obalnih mest, slabih 90 kilometro vzahodno od Santiaga. To je kos romarske poti, ki se v Santiagu ne konča, ampak začne. Pot, ki je mnogim še zmeraj pot iskanja samospoznanja, se je v času epidemije močno spremenila.

Štegra je zanimalo, kakšne romarje bo srečal, kako bodo v času, ko pandemija in strahovi obvladujejo vsakdan, domačini gledali na prišleke in prenašalce z vsega sveta. So upanje in želja po samoodkrivanju močnejši od predpisov? In kaj se skriva za koncem sveta, kjer se na samem koncu Galicije razprostira zloglasna obala smrti, Costa da Morte?

Mehka vezava, 13,5 x 20,5 cm, 46 strani.

O AVTORJU:
Aleš Šteger (1973) je pesnik, pisatelj, urednik, generator številnih knjižnih in kulturnih pobud in eden od ustanoviteljev Dnevov poezije in vina v Medani. Z več kot trideset prevedenimi izvirnimi knjigami in številnimi nagradami je eden mednarodno najbolj uveljavljenih slovenskih avtorjev. Leta 2017 je postal redni član Nemške akademije za jezik in pesništvo.