Količina:

0


Znesek:

0,00

Moja mentorska zgodba - Dnevnik mentorja

Moja mentorska zgodba - Dnevnik mentorja
  • Redna cena:

    27,50 €

  • Popust:

    1,38 € (5%)

  • Spletna cena:

    26,13 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 26,13 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Ko sam izkusiš vse koristi in čare mentorstva in napišeš uspešno mentorsko zgodbo si želiš, da bi jo doživeli in napisali vsi mentorji in mentoriranci. Pri tem vam bo v pomoč prav ta delovni zvezek.

Delovni zvezek bo z vami ves čas, ob odločitvi za vstop v mentorski proces, izbiri ustreznega programa in oblike mentorstva, vzpostavljanju in graditvi odnosa z mentorirancem, izvajanju mentorskega procesa, njegovem zaključku ter razmisleku o tem, kako naprej. Pokriva celoten mentorski proces, vsebuje orodja, ki vam bodo pomagala pri tem, da bosta vaš mentoriranec in vi kot mentor, iz tega procesa pridobila kar največ. Vsebuje posamezne vaje, ki vam bodo pomagale ugotoviti, kako imate razvite določene veščine, priporočljive za mentorja ter kako jih lahko še izboljšate.

Delovni zvezek je primeren za vse vrste mentorskih programov in tudi za mentorske odnose izven organiziranih programov. Z njegovo pomočjo boste doživeli celovito mentorsko izkušnjo, postajali vedno boljši mentor, obogatili svoje življenje z zavedanjem, da ste nekomu pomagali rasti in ob tem rasli tudi sami.

Spiralna vezava, 23 x 17 cm, 210 strani.