Količina:

0


Znesek:

0,00

Bivanje z lesom

Bivanje z lesom
  • Redna cena:

    9,80 €

  • Popust:

    0,49 € (5%)

  • Spletna cena:

    9,31 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Prva številka naše nove revije Bivanje z lesom prinaša izjemen Vodnik vrhunskih slovenskih proizvajalcev lesenih hiš, v katerem predstavljamo, ne le kakšne so hiše slovenskih proizvajalcev in kako jih gradijo, temveč tudi kakšen je trajnostni koncept in kakšno vrednost prinašajo svojim naročnikom v tem pogledu. Da bo celotna slika popolnejša, smo vodniku dodali še predstavitve direktorjev teh podjetij s poudarkom na njihovi osebni trajnostni naravnanosti. Marsikateri naročnik se bo ob vsem tem odslej lažje odločil, komu zaupati gradnjo svojega novega doma.

Vsebina, ki vas bo očarala
Nova revija z izvirno slovensko vsebino je nastajala več kot pol leta z namenom, da najdemo za vsakogar nekaj in poskrbimo za raznoliko in navdihujočo vsebino. Obiskali smo denimo kralja Bohinja z macesnovim ogrinjalom – izjemen turistični objekt Hotel Bohinj – in spoznali njegovo navdihujočo trajnostno zgodbo. S predanostjo ustvarjanja v lesu smo bili očarani z osebno izpovedjo, slišano v ateljeju arhitekta Mateja Gašperiča in v delavnici oblikovalke in vsestranske umetnice Metke Zver. Naredili smo izbor izjemnih objektov, zasnovanih in izdelanih v lesu, ki navdušujejo ljubitelje arhitekture po vsem svetu, in se povzpeli na vrh najvišje slovenske lesene zgradbe, ki jo v Celju gradi podjetje CBD. Prepričati smo se želeli, kako je videti gradbišče, na katerem dejansko ‘diši po gradnji’, in spoznati prednosti masivnih konstrukcij lesnih križno lepljenih plošč.

V novi reviji, ki je zaradi vsebine, namenjene lesu in trajnostnemu bivanju, vsekakor nekaj posebnega na slovenskem tržišču, so z nami delili svoja strokovna dognanja tudi številni ugledni slovenski profesorji: dr. Vesna Žegarac Leskovar, dr. Miroslav Premrov, dr. Iztok Šušteršič, dr. Franc Pohleven in dr. Bruno Dujič.

Kakšna je izvedba revije in v čem je posebna:

Nadpovprečnega ni nikoli preveč, zato je izvedba revije v velikem formatu (250 mm x 322 mm). Ker izkazujemo posebno zavzetost planetu prijazni izvedbi, smo jo natisnili na 100 % biorazgradljivem brezlesnem papirju (certifikat FSC®).

Zakaj ustvarjalci uživamo v ustvarjanju teh vsebin:
Sodobni čas nas postavlja pred nove izzive, z razvojem tehnologije in znanosti pa nam omogoča vedno nove metode uporabe lesa, tega okolju najbolj prijaznega in obnovljivega materiala. Zato z največjim zadovoljstvom sodelujemo s tistimi podjetji, ki ustvarjajo trg lesenih in drugih proizvodov povezanih z višjo bivanjsko kulturo sodobnega uporabnika. V povezovanju s podjetji, institucijami in strokovnjaki iz znanstvenih krogov želimo dodati kamenček v mozaiku trajnostnega razvoja in prepoznavanju kakovostne lesene gradnje in pomena lesa kot dobrine.
eč o novi reviji Bivanje z lesom lahko preberete www.slowoodlife.com/... tukaj.

Mehka vezava, 25 x 31,5 cm, 115 strani.