Izurite se v božansko bojevnico - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Izurite se v božansko bojevnico

Izurite se v božansko bojevnico
 • Redna cena:

  17,00 €

 • Popust:

  0,85 € (5%)

 • Spletna cena:

  16,15 €

 • ISBN:

  9789616950251

 • Avtor:

  Don Miguel Ruiz

 • Založba:

  Primus

 • Datum izida:

  24.11.2014

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Prelevite se v žensko, kakršna vam je bilo usojeno postati! HeatherAsh Amara vam na straneh te knjige ponuja jasno, osredotočeno, iskreno in predano oporo pri zavzemanju vaše lastne ženske globine, ustvarjalnosti, strasti in moči.

Knjiga združuje modrost številnih izročil v eno samo prelepo pot. To učenje pa ves čas preveva razumevanje, da zamisel ne pomeni ničesar brez ustreznega koraka, ki sproži dejanje. Deset močnih, a preprostih lekcij božanske bojevnice vam pomaga odsloviti enoličnost starih vzorcev in navad, ponujajo pa tudi praktično ravnanje, v katerega se lahko podate, da bi nadaljevale preobrazbo tako v svojem notranjem kot tudi zunanjem svetu.

Biti boginja pomeni visoko ceniti sebe. To je odnos samospoštovanja in ljubezni do sebe. Biti božanska bojevnica pomeni, da se počutite lagodno tako v svoji moči kot svoji ranljivosti, saj veste, da sta oboje izraza kreposti. Bodite navdihujoče. Bodite, kar ste.

Mehka vezava, 18,4 x 12,7 cm, 233 strani.

Pogovor v oddaji Klepet ob kavi: Zavestno prebujanje ženske energije skozi pomlad