Količina:

0


Znesek:

0,00

KOMPLET: Otroci megle 2 (Prevzel jo je višavec, Zapeljal jo je višavec)

Prevzel jo je višavec, Zapeljal jo je ..

KOMPLET: Otroci megle 2 (Prevzel jo je višavec, Zapeljal jo je višavec)
  • Redna cena:

    27,90 €

  • Popust:

    7,90 € (28%)

  • Spletna cena:

    20,00 €

Vsebina kompleta:
Dodaj v košarico

Opis izdelka

KNJIŽNI KOMPLET najbolj čutnih škotskih romanc iz serije Otroci megle, avtorica je Paula Quinn!. Cena v kompletu le 20,00 eur!

VSEBINA - PREVZEL JO JE VIŠAVEC:
PREPOVEDANA LJUBEZEN: Davina Montgomery ni običajna angleška dama. Da bi jo zaščitili, so jo skrili pred svetom, njena identiteta pa je najbolj varovana skrivnost v kraljestvu. Dokler se ne dogodi pretresljiva izdaja, ob kateri se znajde v objemu drznega Višavca, pogumnega in mogočnega bojevnika, ki ji z žgočim pogledom in čutnim dotikom predrami telo in dušo.

NEUKROTLJIVO POŽELENJE: Robert MacGregor kot prvorojenec vplivnega škotskega poglavarja ne čuti zvestobe do angleške krone, vendar pa ni moški, ki bi prezrl damo v stiski, četudi je Angležinja. Priseže, da bo Davino brez praske in nedotaknjeno spravil na varno. A zgolj en sam ukraden poljub oba prežame s tolikšno strastjo, da si je obupano želita še več. Rob se mora zaradi Davinine skrivnosti, zaradi katere njegovemu klanu grozi poguba, odločiti med vsem, kar mu je drago, in žensko, brez katere ne more živeti.

VSEBINA - ZAPELJAL JO JE VIŠAVEC:
GREHI, KI JIH NI MOGOČE ODPUSTITI: Tristan MacGregor je po vsem Višavju znan kot neustavljiv zapeljivec in brezsramen sovražnik. Drzen in očarljiv, kot je, je zapeljal že množico žensk, a nobena še ni bila tako skrivnostna kot dekle, ki ji je ukradel poljub na kraljevem dvoru. Ne zaveda pa se, da je ta lepotica pripadnica klana, najbolj sovražnega njegovemu.

STRAST, KI SE JI NI MOGOČE UPRETI: Isobel Fergusson prezira krvoločne MacGregorje, vse odkar so ji ubili očeta. Ko izve, da je čedni neznanec, ki jo je očaral, prav tako MacGregor, si priseže, da ga bo pozabila. Toda Tristan jo hoče za vsako ceno zase, in Isobelino telo je tisti izdajalec, ki se vda ob njegovem dotiku. Je moški, za katerega si je prisegla, da ga bo sovražila, edini, ki ga bo lahko kdaj resnično ljubila?

»Najboljša škotska romanca! Čudovito romantična in čutna! Zapeljal jo je Višavec prikaže srce Višavja v nežni, strastni romanci, ki je nikakor ne boste mogli odložiti.« – Monica McCarty, ena najbolj prodajanih avtoric lestvice New York Timesa

Mehka vezava, 12 x 19,5 cm, 784 strani.