Količina:

0


Znesek:

0,00

KOMPLET: Paula Hawkins

Dekle na vlaku + Ogenj, ki že dolgo tli

KOMPLET: Paula Hawkins
  • Redna cena:

    35,98 €

  • Popust:

    5,08 € (14%)

  • Spletna cena:

    30,90 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 30,90 € (0%)
Vsebina kompleta:
Dodaj v košarico

Opis izdelka

KNJIŽNI KOMPLETsestavljata kriminalki, ki sta se takoj povzpeli na lestvice najbolj prodajanih knjig v VB in ZDA. Več kot 25 milijonov prodanih izvodov! Cena v kompletu le 30,90 eur!

VSEBINA - DEKLE NA VLAKU:
Rachel se vsak dan z istimvlakom vozi v središče Londona in nazaj. Ob progi, kjer se vlak za hip ustavlja, prične v predmestni hiši opazovati mlad par. Bolj ko ju opazuje, bolj se ji začenja dozdevati, da ju pozna.
Srečna sta. Popolna. Jess in Jason. Idila traja, dokler Rachel nekega dne, tik preden vlak odpelje, pred hišo ne opazi šokantnega prizora, Jess pa je naslednji dan pogrešana.

Mehka vezava, 13 x 20 cm, 340 strani.

VSEBINA - OGENJ, KI ŽE DOLGO TLI:
Ko v kanalski barki sredi Londona najdejo grozljivo umorjenega mladega Daniela, se sproži preiskava, ki zajame trojico žensk. Lauro, težavno mladenko, ljubimko za eno noč, ki je bila zadnja videna z žrtvijo; Carlo, žalujočo teto, ki objokuje smrt še ene nedavno preminule družinske članice; in Miriam, zvedavo sosedo, ki je našla okrvavljeno truplo in policiji prikriva svojo skrivnost.

Tri ženske, ki se le bežno poznajo in so vsaka na svoj način povezane z žrtvijo. Tri ženske, v katerih tlijo različne zamere. Tri ženske, ki si žgoče želijo popraviti svoje napake. Ko gre za maščevanje, so tudi dobri ljudje sposobni zakriviti grozovita dejanja. Kako daleč bi šla vsaka izmed njih, da bi našla svoj mir? Kako dolgo lahko tlijo skrivnosti, preden se ogenj razplamti?

Trda vezava, 14,0 x 20,5 cm, 304 strani.