Jedi z rižem
- Redna cena:
19,00 € - Popust:
0,95 € (5%)
- Spletna cena:
18,05 €
- ISBN:
97896912034948
- Avtor:
- Založba:
- Datum izida:
06.02.2019
Zaloga: na zalogi
Opis izdelka
Bi poskusili rižoto s temnim pivom in kranjsko klobaso, se posladkali z riževim creme brulee – ali večerjali mlečni riž? Se osvežili s katero izmed sočnih riževih solat iz povsem vsakdanjih sestavin?
Dopolnili svoje znanje pri pripravi najrazličnejših rižot, kot so grahova rižota z meto, rižota s peninoin dimljenim lososom ali pa pesina z refoškom in brinovimi jagodami? Da ne pozabim omeniti arančine, dolmo, paello, omorice, riž s hobotnico.
Riž različnih oblik in sort bomo po branju te knjige še bolj cenili, vsak od 65 receptov je napisan razumljivo. Recepti pa niso suhoparni, avtorica z nami pravzaprav pokramlja, doda mnoge zanimivosti, koristne nasvete in namige – tudi o tem, kako za določene riževe jedi navduštiti otroke. Prelistajte notranjost knjige: jedi_rizem.pdf
Ali veste, da lahko riževa rastlina zraste do kar 1,8 m visoko? Največ riža pridelajo v Aziji in Afriki, od srede 15. st. pa ga pridelujejo tudi v Padski nižini. Dopolnite svoje znanje o tem živilu in pripravi najrazličnejših jedi, kot so grahova rižota z meto, rižota s penino in dimljenim lososom ali pa pesina rižota z refoškom in brinovimi jagodami. Vsaka riževa jed zahteva svojo vrsto riža, med 65 recepti pa boste zagotovo našli takšne, ki bodo šli v slast vaši družini. Avtorica ob recepte doda mnoge zanimivosti, koristne nasvete in namige. Barvne fotografije Krištof Koman.
Trda vezava, 17 x 23 cm, 160 strani.
Dopolnili svoje znanje pri pripravi najrazličnejših rižot, kot so grahova rižota z meto, rižota s peninoin dimljenim lososom ali pa pesina z refoškom in brinovimi jagodami? Da ne pozabim omeniti arančine, dolmo, paello, omorice, riž s hobotnico.
Riž različnih oblik in sort bomo po branju te knjige še bolj cenili, vsak od 65 receptov je napisan razumljivo. Recepti pa niso suhoparni, avtorica z nami pravzaprav pokramlja, doda mnoge zanimivosti, koristne nasvete in namige – tudi o tem, kako za določene riževe jedi navduštiti otroke. Prelistajte notranjost knjige: jedi_rizem.pdf
Ali veste, da lahko riževa rastlina zraste do kar 1,8 m visoko? Največ riža pridelajo v Aziji in Afriki, od srede 15. st. pa ga pridelujejo tudi v Padski nižini. Dopolnite svoje znanje o tem živilu in pripravi najrazličnejših jedi, kot so grahova rižota z meto, rižota s penino in dimljenim lososom ali pa pesina rižota z refoškom in brinovimi jagodami. Vsaka riževa jed zahteva svojo vrsto riža, med 65 recepti pa boste zagotovo našli takšne, ki bodo šli v slast vaši družini. Avtorica ob recepte doda mnoge zanimivosti, koristne nasvete in namige. Barvne fotografije Krištof Koman.
Trda vezava, 17 x 23 cm, 160 strani.