Količina:

0


Znesek:

0,00

Nočno nebo

Nočno nebo
  • Redna cena:

    15,99 €

  • Popust:

    0,80 € (5%)

  • Spletna cena:

    15,19 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Začelo se je novo šolsko leto. Avery se je vrnila na prestižno univerzo z mislijo, da to leto ne bo tako pestro kot lansko. Prav zabave so bile, poleg študija seveda, vse, za kar je živela lansko leto. Bo letos drugače? Ker v življenju stvari velikokrat ne gredo po načrtu, tudi pri Avery ni bilo nič drugače. Na univerzi jih je presenetil obisk vampirskih vodij, pred katerimi jo je Ryon poskušal obvarovati, a kljub temu se je Avery zaradi svoje radovednosti in vztrajnosti spet znašla v samem središču dogajanja. Vampirji, volkodlaki in duh iz preteklosti bodo Avery in Ryona znova postavili pred izzive. Bo njuna ljubezen preživela? Fantazijsko-ljubezenski roman nam pokaže, kako nepredvidljivo je lahko življenje. Nenehno nas postavlja pred nove in nove odločitve, ki nas spremenijo. Za vedno.

O avtorici:
Sem škorpijonka, ki svoj prosti čas najraje preživlja ob pisanju, branju in roadtrip-ih.

Od nekdaj sem bila velika oboževalka znanstveno fantastičnih filmov (Jurassic Park, Underworld). Pri 13. letih sem začela s pisanjem prve vampirske knjige z naslovom Skrivnost in že takrat sem imela mali milijon idej.

Nikoli nisem imela tistega “AHA” trenutka, ko bi se zavedala, da je to to kar si želim, nekako je bilo to vedno v meni. Želja po ustvarjanju me je vedno prevzemala.

S pisanjem prve bolj obsežne knjige sem pričela pri 16. letih. Svoj prvi roman sem poimenovala Črni biser (Black Pearl), ki pa ga nisem dokončala.

Knjigo Polnočna zvezda oziroma Everdream, kot je bil prvotni naslov, sem pričela pisati konec leta 2017, v drugem letniku študija in ga dokončala junija 2018. Kljub rednemu študiju in študentskemu delu sem si vzela vsak dan čas in svoje misli spravljala na list papirja. Nikoli mi pisanje ni predstavljalo napora. Pisanje je zame kot dihanje zraka. To počnem z največjim veseljem in enostavno to moram početi, sicer se ne počutim živo.

Drugo knjigo sem dokončala avgusta 2019, na počitnicah v Franciji. Tudi tretji del trilogije je že napisan.

Mehka vezava, 13,5 x 19 cm, 445 strani.