Količina:

0


Znesek:

0,00

Portal Altaj: Na pragu pete dimenzije

Portal Altaj: Na pragu pete dimenzije
  • Redna cena:

    24,00 €

  • Popust:

    1,20 € (5%)

  • Spletna cena:

    22,80 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Portal Altaj - na pragu pete dimenzije je potopis in hkrati osebno pričevanje o izjemni življenjski izkušnji, ki se je dotaknila vseh ravni avtoričinega bitja. Knjiga predstavlja južnosibirski Altaj kot enkraten kraj na Zemlji in portal, ki nam odpira vrata v svetove širše zavesti.

Portal Altaj - na pragu pete dimenzije govori o nenavadnem desetdnevnem turističnem potovanju na konjih po prostranstvih južnosibirskega Altaja, ki avtorici kot glavni pripovedovalki prinaša nevsakdanjo in izredno močno osebno izkušnjo.

Knjiga je namenjena široki publiki in ker je večplastna, lahko v njej vsak najde kaj zanimivega zase: za ene bo to potopis, ki jim bo odkril in približal manj znani kotiček našega planeta, za druge avanturistični dopust ene petdesetletnice, za tretje raziskovanje zavedanja in prostranstev zavesti, ki je podprto z omembo dragocenih virov v fusnotah. Pripoved spremljajo številne fotografije, ki bodo bralcu dočarale in še bolj poudarile čudovitost pokrajine in samega potovanja.

Namen knjige je deljenje tovrstne izkušnje z radovednimi bralci, odprtimi za nove uvide in pristope življenju. Izzivi, s katerimi se avtorica na potovanju sooča, prihajajo pretežno od zunaj, odgovore nanje pa mora najti v svoji notranjosti in zrcaljenju z zunanjim svetom. Ravno notranje spraševanje je tisto, kar je danes bistvenega pomena za vse nas.

Ta knjiga je avtoričin prvenec.

Mehka vezava, 150 x 210mm, 119 strani.